Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Jadson gelirse saçma olur sanki hani defans hattı bir okey masası forvet hattı bir okey masası kurcak gibi 2 yancı toparlayamaz orta sahayı.:coffee:

elano satılmamalı diyorum.Bence barış ve mustafa artık forma girmeye başladı mustafa zaten bana göre iyiydi bazı maçlarda s..ıyodu:D Elano satılırsa yerine de biri gelmezse bence kadro açısında zararımız olur sadece yıllık 3.5 milyondan kurtulmuş oluruz.Baptistayı da bekliyoruz barosa alternatif olacaktır.Bence ortasaha alınmaz artık baptista gelir transfer biter...

beyler bu baptista olayı nedir?

gerçekten alma durumumuz var mı yoksa?

Arda'nın satılıacağı konuşuluyor diğer forumlarda. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Ekli dosyalar

• 15693_Galatasaray_SK.webp
    15693_Galatasaray_SK.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 87

misi ve insua geldi diyoruz..

dahada baptista diyeni var ibricic,annan..kaç yabancıyla oynucaz biz ya :D

gidip bi türk alıp gelseler orta sahaya göbek atarım göbek :D

Bu arada Baptista dedikodusu nereden çıktı? Kaynak yine malum blog siteleri ve twitterlar falan mı ? yabancı basın mı?biri özet geçebilir mi?

Ben açıkçası gelmesini hiç mi hiç istemiyorum . Kariyeri düşüşte , ve her brezilyalı gibi problemli .ayrıca yaşlı . maliyeti de fazla olacaktır .amman uzak dursun. annan gelsin :D ya da ibricic !

Çok korkuyordum defansa adam almayacaklar diye, bence cok iyi oldu Insua. Sabri de sakatlıktan geri donerse Neil ve Servet cok sırıtmazlar. Bir de Elano'yu gönderip orta sahaya adam alabilsek nefis olurdu. Guzel transferler, hayırlı olsun...

Bu arada Baptista dedikodusu nereden çıktı? Kaynak yine malum blog siteleri ve twitterlar falan mı ? yabancı basın mı?biri özet geçebilir mi?

Ben açıkçası gelmesini hiç mi hiç istemiyorum . Kariyeri düşüşte , ve her brezilyalı gibi problemli . maliyeti de fazla olacaktır .amman uzak dursun. annan gelsin :D

duydum kadariyla ScoutGS de yazmislar Baptista kesin gibiymis, yanilmiyorsam yine misimovic ve insuanida scout önce acikladi...

Renkdaşlar resmi siteden açıklama olmamasının sebebi 3 adam birden açıklanacak olmasın ?

Baptista alınacağına prekazinin övdüğü jovanoviç alınsa daha iyi olur bence hiç olmazsa genç ve yetenekli ayrıca gs. nin dünkü yalanlamasında benim dikkatimi bişey çekti yazıda "bu sezon için" diye bir ibare var neden bu ifadeyi kullanma gereği duydular pek anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt