Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tsn 3. isim olursa Jadson olur diyor. Gelişmeler nelerdir? Gece 3'ten beri yokum.

Eskişehir maçından sonra A. Albayrak canlı yayında Jadson transferi için Galatasaray'dan yetki aldığını söyledi ve Shaktar kulübü başkanının transfere izin vermediğini söyledi.

Jadson hakkında Lucescu'da olumlu şeyler söylemiş..

Bence Jadson'a, Misimovic'in alternatifi olarak bakılıyordu..

Resmi site neden vermedi hala acaba? Geçen sene Elano'yu geçe üç buçukta vermişlerdi.Haber vermediler mi nedir :p

sana şöyle anlatıyım.

Dün gece bir twitterı takip ettik.Adam misimoviçi kesin olarak söyledi uçak saatini önceden söyledi.İnsuayı hiç gündemde yokken bildi ve geleceğini söyledi bunlar gerçekleşti.3. kişiyide baptista olduğunu söyledi.Daha sonra birçok yerde baptista denmeye başladı.Sitemizdende güvenilir kişiler baptistanın %99 bittiğini söyledi bunlardan birtanesi hatta ipucu vererek anlattı bize yani baptista büyük ihtimal geldi...

çok teşekkürler renkdaş .

yanlız forumdaki tepkiyi tam olarak çözemedim . isteniyor sanırım baptistanın gelmesi.

bence çok yanlış bir transfer olur . sorunlu adam . takımı karıştırma ve sorun çıkarma potansiyeline sahip . başarıya doymuş , para için geliyor belli . performansı düşüşte . yaşı da hiç de genç değil . bonservisi ve yıllık ücreti kesinlikle fazladır .

aynı mevkiide oynayacak 24 yaşındaki ibricic varken , ve oyuncu başarıya aç , nispeten daha küçük bir kulüpten gelecek , bu yüzden de it gibi oynayacak . para için gelmediği ,yıllık ücretinin baptistanın yarısı kadar bile olmayacağı belli.

24 lük mükemmel ibricic varken gidip de 5-6 milyon bonservis ve yıllık 3 - 3.5 milyona baptistayı alırlarsa , zaten ettiler ama senenin içine iyice eder yönetim.

çok teşekkürler renkdaş .

yanlız forumdaki tepkiyi tam olarak çözemedim . isteniyor sanırım baptistanın gelmesi.

bence çok yanlış bir transfer olur . sorunlu adam . takımı karıştırma ve sorun çıkarma potansiyeline sahip . başarıya doymuş , para için geliyor belli . performansı düşüşte . yaşı da hiç de genç değil . bonservisi ve yıllık ücreti kesinlikle fazladır .

aynı mevkiide oynayacak 24 yaşındaki ibricic varken , ve oyuncu başarıya aç , nispeten daha küçük bir kulüpten gelecek , bu yüzden de it gibi oynayacak . para için gelmediği ,yıllık ücretinin baptistanın yarısı kadar bile olmayacağı belli.

24 lük mükemmel ibricic varken gidip de 5-6 milyon bonservis ve yıllık 3 - 3.5 milyona baptistayı alırlarsa , zaten ettiler ama senenin içine iyice eder yönetim.

26 lık ibricic demek istedin heralde.İbricici de 2milyona almıyorlar onun içinde 7-8 milyon gibi uçuk rakamlar istenmiş.Baptista 5 milyona gelecek diyorlar.Bence alternatif açısndan iş görür eğer yıllık ücreti çok değilse.Barosa alternatif aramıyormuyuz?

İbricic'i ben de Baptista'ya tercih ederim..Ya da defansa bir takviyeyi..Aslında herhangi birini tercih ederim Baptista'ya..

Annan'a fala gerek yok. Canavar'in yanina Pehlivan'i da koydun mu al sana kaya gibi bir orta saha. Biri Canavar, biri Pehlivan

610x.jpg

bence cana-ayhan(barış) ortada ideal olur.

cana olmazsa ortasaha yol geçen hanı olur. yıllarca orta saha da sert bir adamın eksikliini çektik. şimdi elimizdeyken yedek oturtmak bana mantıklı gelmiyor.

Renkdaş bizim sorunumuz kesici orta saha oyuncusunun yokluğu değildi zaten elimizdeki ortasahaların hepsi bu özellikte.İhtiyacımız olan topu defansta ileriye iyi taşıyacak ve pas yapabilen adamlardı.Şimdi yine defansla forvet arası uçuruma döndü.Neyse hayırlısı olsun diyelim bekleyip görelim.

baptista mı gelecek? bu bilgiyi nereden aldın?

Dün gece bir twitterı takip ettik.Adam misimoviçi kesin olarak söyledi uçak saatini önceden söyledi.İnsuayı hiç gündemde yokken bildi ve geleceğini söyledi bunlar gerçekleşti.3. kişiyide baptista olduğunu söyledi.Daha sonra birçok yerde baptista denmeye başladı.Sitemizdende güvenilir kişiler baptistanın %99 bittiğini söyledi bunlardan birtanesi hatta ipucu vererek anlattı bize yani baptista büyük ihtimal geldi.Bu adam Jaja yıda 4 gün önce söylemiş.

ScoutGs Face adresinde yönetici bir arkadaş böyle yazmış..

Oğuzhan Başyiğit

Insua bitti.Forumda açıkladık kiralık+satınalma opsiyonu.Kiralık bedeli verilmedi.

Bence gayet güvenilir site ama Jadson'da gelse Baptisata'da gelse yanlış transfer olur. İkisinden Jadsoun gelse daha iyi ama. :)

nesi güvenilir yaa bırak allah aşkına renktaş.50 tane isim yazıyorlar bitanesi tutmuyor.Usluplarıda belli mahalle takımı bunlar.Bırakın allah aşkına...

Şimdi Bu Transferleri Kim Bildi Önceden?

Ve Şimdi Kim Gelecek Diyorlar

Dedikodular Nedir Beyler?

Bu Arada GünAYDIN :D

bu arada insuanın twitterinden yaptığı açıklama hiç hoşuma gitmedi.

"devamlılık sağlamak için istanbula gidiyorum,umarım her şey yolunda gider" diyor.

bu açıklamadan da 1 sene bizde oynayıp , geri döneceğini , bizde kalmayacağı sonucunu çıkarıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt