Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sana şöyle anlatıyım.

Dün gece bir twitterı takip ettik.Adam misimoviçi kesin olarak söyledi uçak saatini önceden söyledi.İnsuayı hiç gündemde yokken bildi ve geleceğini söyledi bunlar gerçekleşti.3. kişiyide baptista olduğunu söyledi.Daha sonra birçok yerde baptista denmeye başladı.Sitemizdende güvenilir kişiler baptistanın %99 bittiğini söyledi bunlardan birtanesi hatta ipucu vererek anlattı bize yani baptista büyük ihtimal geldi...

Hangi Twitter O?

Dün gece bir twitterı takip ettik.Adam misimoviçi kesin olarak söyledi uçak saatini önceden söyledi.İnsuayı hiç gündemde yokken bildi ve geleceğini söyledi bunlar gerçekleşti.3. kişiyide baptista olduğunu söyledi.Daha sonra birçok yerde baptista denmeye başladı.Sitemizdende güvenilir kişiler baptistanın %99 bittiğini söyledi bunlardan birtanesi hatta ipucu vererek anlattı bize yani baptista büyük ihtimal geldi.Bu adam Jaja yıda 4 gün önce söylemiş.

şu adresi verebilir misin followluyum bende?

resmi aciklamalar halen yok

- son 9 saat (19:00 TSI transferler bitiyorsa)

- son 15 saat (0:00 transfer bitiyorsa)

- son 39 saat (yarin 0:00 transfer bitiyorsa)

Şimdi Bu Transferleri Kim Bildi Önceden?

Ve Şimdi Kim Gelecek Diyorlar

Dedikodular Nedir Beyler?

Bu Arada GünAYDIN :D

İnsua ve misimoviç geldi.O adamın twitterını unuttum bulurum şimdi:D Adam baptista %99 bitti 5 milyona gelecek diyor.Forumumuzdan güvenilir biride dün ipucu vererek baptistayı ima etti adını unuttum onunda:D dünden beri hala uyumadım kafa güzel :asd:

cana en azından eses maçında basit paslar yaptı bazıları gbi cristiano ronaldoluklar yapmadı:D bence takıma ayak uydurur 1-2 haftaya ilk 11 in değişilmezleri arasında olur...

sanmıyorum rijkaard da onu oynatmaz diye düşünüyorum zaten kadroda 6 yabancıdan fazlası bulunamaz

sanmıyorum rijkaard da onu oynatmaz diye düşünütorum zaten kadroda 6 yabancıdan fazlası bulunamaz

Cana yapılan transferlerden sonra adı ilk yazılacak adamlardan biri. Onun gibi defansif yönü yüksek adam yok. Ne çabuk sildiniz yahu bravo.

cana ne oynadı şimdiye kadar allah aşkına?

renkdas toplasan 70 dk oynamadı adam nereden bu kanıya vardın hemen ?

referansı oldukça sağlam değil mi sence ? marsilya kaptan , epl de sunderland kaptan . arsene wengerin istediği bir oyuncu bundan 1 sene önce.

daha eksiği vardır , 2- 3 mç seriye bağlasın , ondan sonra konuşalım . bu arada tamamen objektif gözle söyleyebilirim ki , eses maçına oyuna girdikten sonra orta saha gözle görülür şekilde toparlandı .

herşeyi geçtim adam 2 m yanına pas verebiliyor. ama sarp ve barış veremiyor :D bu da bir şeydir :)

yanına da sercan, rosicky ve ledesma süper olur :D :D

Bu bilemedikleri isimler her zaman olabilecek şeyler bence..

Belki biraz fazla kesin konuşulduğu doğrudur ama söylediklerinin yanında bu kadar tepki görmesi bence biraz abartı.

Zaten sadece transfer haberlerini önceden veren bir site gibi bir imaj yaratılıyor ama böyle değil tabiki..

Haberde ise sadece İnsua'nın satın alma opsiyonu ilgilendiriyor, bu sezon yeni stad vs.. ciddi bir para akışı olacak Galatasaray'ın kasasına..

İnsua çok yetenekli bir futbolcu, bize uzun yıllar hizmet edebilir..

silmekle alakası yok elano neill kewell insua misimovic baros oynayacak cana yı mı oynatacağını sanıyorsun ?

Kesinlikle Cana oynayacak. Onun kadar iyi bir defansif orta saha yok takımda. Sarp mı oynayacak sanıyorsun sen hala Cana'nın yerine ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt