Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;RZ3Z_-4aEKk]https://www.youtube.com/watch?v=RZ3Z_-4aEKk[/video]

Merte de yazik olmus, gece gece herkesi o karsilamis. Adnan Sezgin pufur pufur uyuyordur kesin :D

Misimovic´in Elano´nun yanında takıma verebileceği en büyük değer duran toplar olur sanırım. Salihovic ve Misimovic buz gibi frikik atan iki Boşnak. Gs´nin bir diğer kazancı Baros´un ardından kale önünde fırsat bulduğunda kolay kolay kaçırmayan bir ismin daha sahada olacak olması.

Misimovic ne Lincoln gibi şova yönelik bilek hareketlerine‚ ne de "gerçek" Elano´nun ince görüşlerine sahip değil. Fakat pas trafiğinde ve özellikle takım atağa çıkarken ilk pası kullanmada Misimovic üstün özelliklerdedir. Sorumluluğu bu yönde alır. Ancak kimse ondan pres yapmasını yahut alan daraltmasını beklemesin. Wolfsburg´da dinamik bir ortasaha ve ileride top tutup bu topları kullanabilen iki santrafor ile oynadığından kendi göze batmıyordu. Madlung ve Barzagli´de güven veriyordu. Gs´de bu yok.

Arada akıllı adamlar çıkıyor angut'dan.

Yahu hastaydım dün, tüm gün yataktaydım, sigara bile içemedim yani. Bugün düzeldim gibi, bir baktım transferler olmuş. Geçen sene de böyle olmuştu.

Insua çok iyi oldu açıkçası, severim kendisini. Misimovic belliydi zaten. E peki Annan da geliyor mu acaba?

Of be zorlu bir gecenin ardından herkese günaydın. Herkese nasip olmaz dünkü gibi bir gece, kıymetini bilellim beyler :asd: :happynew:

Bu arada yönetimin, taraftar tepkisinden çok çekindiği belliydi. Bu yüzden de, böyle bir sürpriz ismin geleceğini bekliyordum açıkçası. Ancak Insua kiralıkmış. Opsiyonlu mu acaba?

Tsn jadson diyor.Cidden alırsak çok büyük saçmalık yaparız.Bari baptista yada ibricic gelsin.

Biri Bana Söyleyebilrimi Jadson İbricic hele hele Baptista Gelirse Nerde Oynuyacaklar?

Kadro Nası Olacak?

günaydın renktaşlar insua opsiyonlu kiralanmış opsiyon bedeli 4.2milyon euro emana transferi olumsuz son aslan ibricic olcakmış bitti gözüyle bakılıyomuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt