Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yani ben de korkuyorum renktaş. Hiçbir bildirim yapılmadı. Anlaşamayıp geri göndermesinler adamları .. :D

Yok artık :D:D ayrıca dün Misimovic'in geldiği saatlerde falan Galatasarayın resmi tweeter hesabı ard arda şunları yazdı :

Rijkaard: "Transfer dönemi bitmeden 2-3 futbolcunun gelmesi bizim için önemli. Takımın birlikte çalışması için iki hafta zamanımız var."

Jupp Derwall: "Galatasaray'in adinin oldugu her yerde umut vardir"

Adnan Polat, 18.08.2010: "Taraftarimizin arzu ettigi transferlerimiz, teknik heyetimizin ve takımın da ihtiyacı dogrultusunda olacak"

Bu da bir nevi transferlerin açıklanması kanaatimce :D

Nizamettini alalım musayı başka takıma kiralayalım?

Asla hayır. Alınancak 3ncü kişi olacak mı göreceğiz ve ona göre bir yorumda bulunacağız. Orta sahaya oyunu çift yönüyle oynayabilen, mücadeleci bir oyuncu almazsak alabileceğimiz en iyi derece 5ncilik olur.

Bu sebeple, geciken transferler için yönetime tepkimiz geçmeyecek.

Tamam Yönetim sonuna kadar istifa etmeli ancak Hangi teknik direktörün eline böyle bir kadro verildi.Gerets,Feldkamp hangisi Misimovic,Elano,Baros,Cana,Kewell,Pino,İnsua,Neill gibi futbolculara aynı anda sahip oldu.Heleki bir de Annan alınırsa tarihin en iyi yabancı kadrosu olacak.Yani bu kadro en iyi 5. oluyorsa kusura bakmayın Rijkaardın bu takımda işi yok o zaman.Elindeki kadro kimseye verilmedi.Bence Rijkaardın 2-3 haftalık ömrü var...

İki ceza sahasını kapsayan alanda oynayan oyuncu. İki kaleyi box olarak tanımla böyle bir tabir. Ledesma gibi ileri geri çalışan adamlar bu sınıfa girer.

açıklama için sağol namık abi

Box to box 2 ceza sahası arasında gidip gelen futbolcudur hem defansı hem ofansı iyi yapan topçulara denir Mustafa Sarp gibi :p

Mustafa Sarp :D:D:D ardaya attığı pas mükemmeldi xavi pası

Servet'de bir dönem Box to Box oynadı Kalli döneminde,sanırım bir Antep maçıydı,ama sonra kovulmuştu o maçtan sonra :D

Kimse kusura bakmasın Misimovic su takım icin en son ihtiyac olan oyuncuydu . İnsua'da 2 tane milli sol bek'in önünü tıkar .

Milli sol bek Hakan Balta'nın önünü tıkayacak buna mı üzülüyorsun ? Geç Görkem bu işleri sana kalsa Emre, Cumhur oynasın transfere gerek yok. Böyle bir mentaliteyi anlayamıyorum yahu.

satın alma opsiyonu ile alındı bedeli ise 4.2 milyon euro hiçbir kira bedeli ödenmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt