Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wolfsburg'ta Mascherano ve Essien'mi vardı Misi'nin arkasında?O kadar uç futbolculara gerek yok Annan ve Cana yeterli olacaktır.Yada ikisinden birini yedek bırakıp Ayhan'ı oynatmak iyi bir seçenek olur.

wolsburg 4-3-3 oynamıyor ki. 4-2-1-2 oynuyor. forvet dzeko ve grafite. arkalarında misimovic. ayrıca maçlarıda bundesliganın en gollü maçlarıydı. elinde grafite ve dzeko varsa ister istemez rakip kendi sahasına gömülür. sen bu işi bir tek barosla yapamazsın. çift forvet oynamak istersen arda- kewel- pino kesilmeli çünkü forvet te baros yanında ileride top tutacak bir tek batdal var. bundan dolayı frankrejıkard 4-3-3 ü bırakmalı. eğer devam edecekse misimoviç oynamaz.

gorkem, sen galiba sol acikta C.Ronaldo yu dusunuyorsun??? :) :) :) :)

Murat Ceylan-İskender bu ikisini alalım transferi kapayalım

wolsburg 4-3-3 oynamıyor ki. 4-2-1-2 oynuyor. forvet dzeko ve grafite. arkalarında misimovic. ayrıca maçlarıda bundesliganın en gollü maçlarıydı. elinde grafite ve dzeko varsa ister istemez rakip kendi sahasına gömülür. sen bu işi bir tek barosla yapamazsın. çift forvet oynamak istersen arda- kewel- pino kesilmeli çünkü forvet te baros yanında ileride top tutacak bir tek batdal var. bundan dolayı frankrejıkard 4-3-3 ü bırakmalı. eğer devam edecekse misimoviç oynamaz.

4-2-1-2 diye bir taktik yok. 4-3-1-2 oynuyorlardı, Miso'nun arkasında iki koşan bir tane pasör adam oluyordu. Bizde de Cana ve Anan tarzı bir adam olduktan sonra sorun yok. Defansif anlamda sorunlar yaşayacağımız yine de aşikar ama. Onun için Cana'nın yanına adam lazım.

Milli sol bek Hakan Balta'nın önünü tıkayacak buna mı üzülüyorsun ? Geç Görkem bu işleri sana kalsa Emre, Cumhur oynasın transfere gerek yok. Böyle bir mentaliteyi anlayamıyorum yahu.

O zaman hakan balta ile caglar'a neden para veriyorsun . Ben inusa kötü oyuncu demiyorum . Mevcut sol beklerimizden iyi ama sadece ligde mücadele edicek bir takım icin 3 tane sol bek lüks degil mi ve ayrıca . 3 Sol bek'i rotasyon acısından kullanabilcegin baska bir bölge yok sadece hakan baltayı stopere cekebilirsin o da ne kadar basarılı olur orda tartısılır .

Güvenilir bir arkadaşımın söylediğine göre öyle .4.2 milyon euro opsiyonu var. Sorun şuki adamın kontratının ne zaman biteceği belli değil farklı yerlerde farklı veriler yazıyor. 2011 yazan yer de var 2012 de. 2011 ise saçma, 2012 olmalı.

insallah dogru cikar, boyle genc bir oyuncuyu bos bosuna almak oynatmak yazik olur, bunu sezon sonunda almaliyiz kesin, 4.2 milyon da normal bence.

yonetim den biri cikip da resmi olarak aciklasa artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt