Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

jadson diyorlardı az önce işim çıktı o diyenide kaybettim yoksa bende soracaktım :)

tsnet yazmış.eğer Galatasaray,3.bir transfer yapacak olursa bu Jadson olacaktır falan yazmış.

Twitte de dün geceki arkadaş ısrarla Baptista alındı diyordu.Bugün izleyip göreceğiz neler olduğunu :)

İlla Misimovic olacak diye bir şey yok ki.8 milyona kimleri alırdık.Demek istediğim madem bir oyuncuya 8 milyon verebilecektik daha önceden yapmalıydık transfleri.Haldun Üstünel 8 milyona Barosu,Keitayı,Elanoyu aldı.8 milyona daha önceden pek ala bir oyuncu alabilirdik.

Wolsburg diegoyu kesinleştirmeden sana misimovici verirmi sence?

Bencede 3. isim olacak.

Katılıyorum renktaş. Yine biraz beyin cimnastiği yapalım. Ledesma'yla bu kadar ilgilendiğimize göre zamanında(ve her ne kadar inkar etseler de Annan'la görüşüldüğüne göre), FR box-to-box ihtiyacının farkında. Oradaki eksik giderilmiş değil, son gün de olsa bu tarz bir oyuncu transferi bekliyorum. Yerli de olabilir yabancı da...

Bi de o bölgelerde yaşayan iki arkadaşımız vardı forumda, onlara bir sorum olacak. Halen peşinde olduğumuzu düşünerek soruyorum, İbricic b2b oynar mı? Şu anda böyle oynamasa da bu adamda b2b kumaşı var mı? Mücadeleci, diri bir futbolcu gibi görünüyor videolarda.

Diego Misimovicin verdiği katkıyı veremeyecek her türlü iddasına varım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt