Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hadi Gökhan İnler için totem yapalım. :)

sözlükten alıntı :2003-2004 sezonunda defansif ortasaha oynamasına rağmen 20 gol atmış futbolcu son mmilli maçta harika bir röveşata golü var futbolu bilenin hali başka oluyo adam forvette oynadı bu kadar gol atmadı

Olum Baptista ile de mi kankalığın var senin :D Lan ben bu adamı yıllarca izledim senden daha iyi tanırım emin ol. Şu an box to box oynatamazsın bu adamı, öyle sürekli oyunun içinde olan bir adam değil. Bir var bir yok. O zamanki gibi oynayacağını mı sanıyorsun sen hala :D

ftw1905

Bir gelişme var, başka bir isim, bunu söyleyende çok güvendiğim birisi...Birazdan paylaşırım kesinleştirirsem....

Namık, bazılarına diyecek kelime bulamıyorum artık :) Kendi fikrim, bu transferin yanlış olacağıdır.Bekleyip göreceğiz artık.

Kesinlikle yanlış bir transfer abi. Şu şartlarda bize gereken adam değil. Az daha verip Ibricic'i alalım çok daha iyi olur yani.

3 ü birarada tarzında bir haber yayınlanabilir resmi sitede belkide.

Gokhan Inler icin yonetimi e mail yagmuruna tutalim.

Gscimbom olarak guzel bir mail hazirlayalim

herkes gondersin

Herkes bir forma sozu versin. tarihte gorulmemis forma satisi sozu verelim. :)

Hadi Gökhan İnler için totem yapalım. :)

b-367121-g%C3%B6khan_inler.jpg

Bu adam gelse kral oluruz kral !!! Kop gel be reis.

ftw1905

Baptista'da karar bekleniyor ama sanrıım olmaz, yeni isimde bende kesinleştirip yazıcam arkadaşlar biraz sabır...

Baptista'da karar bekleniyor ama sanrıım olmaz, yeni isimde bende kesinleştirip yazıcam arkadaşlar biraz sabır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt