Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ibricic için girişimler hala devam ediyo yerli(gurbetçi) bikaç isimlede görüşülüyo bakalım hayırlı haberler alınca paylaşıcam tekrar

biri cevaplasın lütfen ibricic i neden alıyoruz anlamadım . nerde oynar türk gurbetçi acaba yabacı sınırlamasında kimi kesmek için .türk stoper olabilir mi ki neill ın yerine veya cana nın yerine türk kanat var mı ki arda baros türk 3lüsü ilerde olsun ? bu olabilir bak

Eğer transfer İnsua ve Misi ile kapanacak olsaydı çoktan resmi site açıklardı .

Metehanın da dediklerine baklırsa Annan + Gurbetçi ile en az 4 oyuncu ile sözde şov yapmayı düşünüyorlar. Başka bir izahı yok

FORVEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.

Baptista'nın gelmesini istememin tek nedeni Baros'u yedekleyebilecek olması. Ama Annan daha iyi olur,bir tane de forvet aldık mı şampiyonluk yolu açılır.

Bakalım City'de o kadar forvet var gelir belki biri :D

Metehan reyize özel kral rütbesi verilsin lütfen :happynew: :happynew: :happynew:

Yanlız bişey gözden kaçırıyoruz beyler.Metehan kardeşimiz çok karakterli.Ben bekledim bakalım şımaracakmı veya kibirlenecekmi diye gram şımarmadı.Helal sana kardeşim böyle devam.

ntv spor da spor servisinde söylediler

prekazi yi görüşmek için çağırmışlar ama görüşmeden geri yollanmışlar bizim yöenetim ntv spor prekazi ile konuşmuş.

mehmet demirkol da heralde bi olumsuzluk çıkarsa diye getirmişlerdir muhmemlen dedi

bilemiyorum artık.

prekazı geri dönmedı kı misimovıcın ımza törenıne katılacak diye biliyorum

Renkdaslar, iyi günler

3e dogru yatmisidm. Simdiye kadar yeni bi gelisme var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt