Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bakalım Riijkard yeni transferleri ne zaman ilk 11e yerleştirir.

Adalet duygusu yüzünden bundan önce 1 ay bekletti genelde.

Ama Neill'i hemen almıştı 11'e.

Demekki oyuncuya göre değişir.

Osman Tanburacı: ’’Barış pişirdiği bol köpüklü kahveyi döken gelin adayı gibi. Bir çuval incirin içine ediyor. Çok güzel hamleler yapıyor, çok güzel toplar kazanıyor finalde saç baş yolduruyor. Barış iyi kumaş ama ütü tutmuyor ve Galatasaray’da sırıtıyor’’

:asd:

3. transfer kesin olacak mı beyler olmayacakmış gibi bi his var içimde

Kazakistan - Türkiye

bence yenilmekten beter olalim bu kadroyu yapanlara bir tokat olsun. kadronun yarisindan cogu sakat ve kendi takimlarinda oynamayan oyuncular. yuh diyorum baska birsey demiyorum.

angut comdan alıntı bu vatan hainliği deilde nedir yaw nedir bu düşmanlık basarıda sevinmeyi bılıyorlar basarısızlıkta basa bır mıllettenmıs gıbı davranıyorlar

bence annan ı da bıtırıp 3 transferı aynı anda resmı sıteye koycaklar..yoksa hıc bır mantıklı acıklaması yok

Namık gözün aydın güzel kardeşim hayırlı olsun Misi :) dokuz dogurttu ama oldu

orta sahaya bir tane daha transfer lazım misimovıç ayhan,sarp,barış gibi kazmalarla anlaşamaz

Anthony Annan ilaç olur. Biyonik üçlüden biri kesilir hiç olmazsa.

Eğer oyuncular şu an sağlık kontrolünde ise resmi sitede neden kürek haberi var ? Çok anlamsız bir durum. İnanasım gelmiyor.

Beyler lig tv bugün imza atacak dior bizimkiler hala neden bir açıklama yapma gereği duymuyorlar...valla çıklansın artık ya...

İnsua kiralık olarak geldi zaten.2.orta saha transferi yapılacaktır bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt