Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence Baros bu sezon cok yedek kalacak Batdal kesecek bence barosu

15831_Galatasaray_SK.jpg

Sakatlanmadıktan sonra Baros'u kesecek oyuncu tanımıyorum aga ben :)

Galatasaray + Rjkaard > Galatasaray + Fatih Terim

Bu yabancılar için böyledir. Benim için hemen hemen eşittir.

Lafım "Rijkaard>Galatasaray" gafletine düşenlere.Rijkaard faktördür,neden değil.Bunu anlayamayıp kişileri kurumlardan üstün tutanlar için yazdım ;)

Denklemine bir diyeceğim yok.

Çeşitli medya kaynaklarında yer alan haberlerde sarı-kırmızılı ekibin Kameni için Espanyol'a yaklaşık 4 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Haberlere göre bugün İstanbul'a gelmesi beklenen Kamerunlu file bekçisi ile yıllığı 1.6 milyon avrodan 3 yıllık sözleşme imzalanacağı konuşuluyor

Hiç boşuna kontenjan sıkıntısı yaşayacaz demeyin

Bir tek Kameni gelirse yaşarız

Yoksa normal zamanda 12-13 sakata ulaşıyoruz Aralık gelmeden.Ne olacağı belli olmaz

İşte millet bunu hesaba katmıyor.Niyeyse herkes her maça tam kadro çıkıyormuşuz da aman kontenjan dolmasın sıkıntı olur muhabbeti yapıyor.

Tahminim Elano Pino'nun yokluğunda sağ açık, varlığında b2b oynayacak ve an itibariyle transferi bitirdik :(

Umarım yanılırım, ancak şu anda bile kadro kurmakta sıkıntı çekerken yönetim yabancı bir orta saha almaz, alamaz... Kime gitsen 6-7 milyon € der bize uygun adamlar içim. Misi 8'e geldiyse zor tabi bu iş de...

Bence Baros bu sezon cok yedek kalacak Batdal kesecek bence barosu

15831_Galatasaray_SK.jpg

2 ay sakat değil mi adam, dönecek, toparlanacak, form tutacak.

Baros gibi mücadele eden, candan oynayan bir adamı kesecek ?

Batdal çok kaçak oynuyor, önündeki topa müdahele etmiyor, pres yapmıyor. İmkanı yok Baros'u kesmesinin, 0 ihtimal.

Tahminim Elano Pino'nun yokluğunda sağ açık, varlığında b2b oynayacak ve an itibariyle transferi bitirdik :(

Umarım yanılırım, ancak şu anda bile kadro kurmakta sıkıntı çekerken yönetim yabancı bir orta saha almaz, alamaz... Kime gitsen 6-7 milyon € der bize uygun adamlar içim. Misi 8'e geldiyse zor tabi bu iş de...

Bu sorunu çekmemek için vakti zamanında yerli bir orta saha almalıydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt