Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türk futbolunu yakından tanıyan ve Bosna Milli Takımı'nda Misimiovic'in hocası olan Saffet Susic, sarı-kırmızılı taraftarları sevindirecek açıklamalar yaptı.

Sabah'ın haberine göre; İşte deneyimli teknik adamın sarı-kırmızılıların yeni transferi hakkında yaptığı değerlendirme:

"Misimovic, Bosna Hersek'in en iyi iki futbolcusundan biri. Diğeri de artık eski takım arkadaşı olan bir başka oyuncum Dzeko. Neden mi? Dzeko, Misimovic gelmeden Wolfsburg formasıyla sadece 8 gol atarken, onun transfer edilmesiyle bu rakam iki sezonda ortalama 24 oldu. Bir futbolcu öncelikle iyi insan olmalıdır. Misimovic de çok iyi bir insan. Çok çalışkandır, antrenmanlarda en çok çaba sarf eden odur. Maçta taktiğin yetmediği ve takımının sıkıştığı anlarda, kontrolü eline alır. Şut atar, gol atar, asist yapar. Kısacası o karşılaşmayı kazanmak için yüzde 100 değil, yüzde 110 çaba sarf eder. Kaybederse yıkılır, kazanırsa dünyanın en mutlu insanı odur."

baya övmüş adamı :D

beyler şu nasıl :

ufuk

sabri ---- neil ---- ali --- insua

cana ---- emana(boxtobox)

misimovic

aydın -- ---- arda

baros

:animation::animation:

Bir antu yorumu (Insua hakkında) : Bence değil‚ katılmıyorum bu konuda. Carrusca´dan yetenekli olmadığını düşünüyorum. Liverpool maçlarında o mevkide ahım şahım işler yapmıyordu.

Insua'yı karşılaştırdığı adama bak. :D Hiç güleceğim yoktu. Beynini aldırmış insanların forumu antu :lol:

Kazımın sözleşmesi feshedilmezse olmaz o iş fener bırakmaz bende pek istemem aslında.

Annan ve Emana ikilisinden biri çok iyi olur .baptista ilaç olmaz

Açıklayın la artık,deli olacak taraftar,sorun nedir anlamıyorum,hala neyi bekliyoruz.

Riijkard kimi istiyorsa onu alırız umarım.Kalitesizlik bahanesinden bıktım.Hadi hayırlısı :)

kadir çetinçalı misimoviç haberini ilk verenlerden baptistada gelebilir.

"20 MİLYON EURO"

Galatasaray Wolfsburg ile 8 milyon Euro'ya el sıkışırken, bonservis bedelinin yarısının peşin, yarısının da bir yıl içerisinde ödeneceği bildirildi. Misimoviç ile senelik 3 milyon Euro'dan 4 senelik anlaşma sağlandı. Dolayısıyla Bosnalı 10 numaranın, Galatasaray'a dört yıllık toplam maliyeti 20 milyon Euro'yu bulacak.

Yıllıkk 3,5 milyon maliyetiyle Elano'nun gitmesi farz oldu. Bugün saat 24:00'e kadar vakit var, çoğu Avrupa ülkesinde transferin son günü. Sürprizlere hazırlıklı olalım derim ben. Baptista'nın yerine Roma'ya mı versek acaba? Ya da Guiza'yla takasa girelim f7'yle, üstüne aldığımız parayla da Emana veya Annan'ı alırız. :D

bu futbolcu satma alışkanlığı nerden çıktı bizde kalsın iyisi genci yaşlısı

bende aynı şeyi istiyorum ama bizim istememizle olmuyor her sene 4-5 oyuncu satılıyor bir kaç senedir. O yüzden bu gerçeklere göre Annan'ın gelmesi her açıdan iyidir..

----------------------------------Ufuk-------------------------

Sabri---------------Ali Turan----------Hakan Balta--------İnsua

----------------------L.Cana---------Emana-------------------

---------Pino(Elano)----------------Misimovic-----------------Arda(Kewell)

---------------------------Baros--------------------------------------

Keita gitti Misimovic geldi ayni paraya

Topal gitti Cana geldi ayni paraya

Emre Gungor+Ugur gitti Pino Geldi o parayla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt