İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.230
- 835
- 1.878
Cevap: Transfer Nöbeti
:b5::b5:Tamam deyın gecın dıkkat cekmek ıcın yapıyor
:b5::b5:Tamam deyın gecın dıkkat cekmek ıcın yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı kontenjanı açısından kaliteli bir Türk olsa mükemmel olur derken Arda satılırsa bu kadar transfere yazık olur. İsterse Annan, Emana, Ibricic, Baptista, Jovanovic ve ismi geçen tüm diğer yabancılar gelsin, Arda giderse 5 Türk'lü adam gibi bir ilk 11 kuramayız. O sebeple Arda'nın gideceğini sanmıyorum.
Bence şu an en güzel adım, yabancı orta saha ile beraber Servet + para karşılığında yedek kalmaktan rahatsız olan Sercan'ı getirip sağ kanada monte etmektir, hem Baros'a alternatif de olur, zaten Baros yoksa Sercan yerine kanada koyacak Pino ve Kewell da var. Böylelikle 6 yabancıyı ilk olarak Neill, Insua, Cana, yabancı orta saha, Misimovic, Baros gibi yazabiliriz.
gercekten boyle bır acıklama varsa, kesın pazarlama stratejısıdır. bence fıyat oldurmeye calısıyorlar.transfer buyuk ıhtımal olur
Beyler Google Eart'ten bakıyorum İbricic'in geldiği yok Hırvatistan'da yemek yiyor adam restourandda..![]()

Fener'in Yobo'yu almak üzere olduğu iddaası var.