Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2Dün gece yarısı Arda'nın menajeri Ahmet Bulut beni aradı ve büyük bir takım transfer için geldi. Çok da para veriyorlar, dediğinde hangi takım olduğunu bilmek istemiyorum, para da önemli değil... Ben Arda'yı hiçbir yere göndermem. Arda Turan için Atletico Madridli yöneticiler İstanbul'a dün gelmişler ve her konuda transferi bitirmeye hazır olduklarını uzun uzun anlattılar. Aynı şeyi söylüyorum Arda'yı hiçbir yere göndermem. 22 yaşında kaptanlık pazubandını verdiğim futbolcumla aramda müthiş bir diyalog var. Real Madrid'de, Milan'da gelse Arda'yı hiçbir yere göndermem mümkün değil'...ADNAN POLAT...

Beyler Google Eart'ten bakıyorum İbricic'in geldiği yok Hırvatistan'da yemek yiyor adam restourandda.. :D

Yabancı kontenjanı açısından kaliteli bir Türk olsa mükemmel olur derken Arda satılırsa bu kadar transfere yazık olur. İsterse Annan, Emana, Ibricic, Baptista, Jovanovic ve ismi geçen tüm diğer yabancılar gelsin, Arda giderse 5 Türk'lü adam gibi bir ilk 11 kuramayız. O sebeple Arda'nın gideceğini sanmıyorum.

Bence şu an en güzel adım, yabancı orta saha ile beraber Servet + para karşılığında yedek kalmaktan rahatsız olan Sercan'ı getirip sağ kanada monte etmektir, hem Baros'a alternatif de olur, zaten Baros yoksa Sercan yerine kanada koyacak Pino ve Kewell da var. Böylelikle 6 yabancıyı ilk olarak Neill, Insua, Cana, yabancı orta saha, Misimovic, Baros gibi yazabiliriz.

Stepanov mu ne, onu almasaydi bursa olabilirdi.

Simdide olabilir aslinda, Bursada da baya yabanci var, Serveti düsünebilir belki Saglam ama zor artik.

Arda liverpoola giderse uzulmam aksina guru duyarim hepimiz ayni gururu duymaliyiz..stocke ve middlesbrougha gitmsinden iyidir bazilerina gora...

ben açıklamayı geciktirmelerini 3. oyuncuya yordum :o

Ersin Düzen:daily mail, fenerbahce'nin everton'da oynayan yobo ile anlastigini yazdi... haber 5 dk önce girildi...

dün geceden beri yazıyorum colin kazım ve annan alınsın şampiyonluk garanti...okadar net konuşuyorum

Arda gitmez, Elano kalir. Eger transferler dogruysa Elanonun kalmasini cok isterim.

sözleşmenin cep fotosu var isteyene gönderebilirim

DİYOR arda gidiyor demekki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt