Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renkdaş baptista asla yararlı olmaz , kariyeri düşüşte , çok fazla para alır yıllık.

ayrıca problemli oluşu da cabası . bıkmadık mı lincoln'den , jo'dan ? :)

brezilyalılardan bize yarar gelmez :)

Renktaşlar, dün İtalyan sitelerini dolaşıyordum, bir kaç yoruma rastladım, Roma'da bile başedemediler kaprisiyle, İstanbul'da nasıl edecekler diye? Lincoln benzetmesi çok yerinde olmuş bu yorumlar doğruysa. Bize tekmeye kafa uzatacak adam lazım, buraya gelip keyif çatacak değil...

Granger Yesinler Seni Koçum

arkadaşlar bu kadar çıkışmayın. bundan 3-5 ay önce istanbul'a konsere gelen "Alice in Chains" adlı çok sevdiğim rock grubu'da İstanbul'un çok kötü koktuğunu söylemişti. Bizler alışığız ama demek ki var bişeyler her gelen memnuniyetiz kalıyor.

Mesut 15 milyon Euro'ya gitti . Sen nereye Arda'yı 20 Milyona satacan ?

Mesut seneye serbest kalıyordu. yanı fazla secenegı yoktu werderın. ek olarak mesutta gıtmek ıstıyordu. yanı mesutun oynamayacagı bır sene, ve 15m eurodan olmak ıstemedı werder. normal sartlarda o paraya ımkansızdı

Jadson Önlibero Oyuncusu!

Kardeşim bilmeden etmeden yorum yapmayın bu adam defansif bir orta saha.. aynen emre belezoülu gibi oyunu iki yönlü oynayan bir oyuncu önlibero mevkisi için alınacak.. canayla beraber oynasın diye. emana tarzı oyuncu.. Biri ortaya 10 numara mevkisinde oynuyor diye bir yalan atıyor herkes oyuncuyu öyle biliyor

yaziklar olsun sana, bu mubarek ramazzan ayinda icip geldin, yetmez mis gibi bide salliyorsun ordan burdan.

Agabey sen Baptista´yi Lincoln ve Jo ile kiyasliyorsun, uykunu almadin galiba, yoksa yanlis mi kahvalti ettin ?

Baptista Türkiye´nin icine eder.

Son senelerde düsüste, haklisin, ancak bakarsin Baros gibi Kewell gibi bize gelir ve yeniden dogar.

Hala transferler resmi olarak açıklanmadı mı yahu? Kötü kötü düşünmeye başladım.

a.polat lıgtvye telefonla bağlandı realde milanda gelse vermem diye acıklama yaptı daha yeni arda icin bir arkadas dedi..

Adam kendine demiş eşşek gibi kokuyor(um) diye. Ne kadar duygusal bir milletiz... İngilizce de özne belirtilmediği sürece kelimeler kendinedir genelde ki öyle de görünüyor.

Üzgünüm renktaş ama öyle değil... Altında da yazmış, bu Avrupalılar hic mi deodorant kullanmaz diye? Laf tamamen bize girmiş yani...

baptista ve emana gelmesin

mümkünse annan he bi de elano giderse ibricic olabilir

Ibricic kim ya ?

O adami ben Eskisehirspor´a tavsiye ederim :D

Galatasaray´da ne isi olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt