Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu sene yönetim yüzünden, bir çok saçma sapan duyumcular çıktı.

Daha düne kadar babasının kucağında, bilgisayarda ki köpek resimlerine hav hav diyenler, biran da duyumcu oldu...Bu kadar kolay mı?

Bilgisayar oyunlarına bakıp, yorum yapanlara da diyecek bir şey bulamıyorum.Allah akıl fikir versin...

Misimovic Misimovic Misimoviiiiiiiiiiiiiiiiic Misi Misi Misi Misiiiiiiiiiiiiiiiiii Misi Misi Misi Misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Zwetschgeeeeeeeeeee yavrum deutschland. Hayatimda ilk defa Almanyayi sevdim beeee.

Adami oraya gönderdik SAKIN cikarmayin Türkiyeden beyler. Aman gözünüzüp sevim sahip cikin :-D

Gümrüklere göz verin cikmasin bi daha.

ne olur biri cevaplasin,transfer dönemi yarim saat sonra bitmiyormu?benim bildigim öyledi,peki öyleyse niye hala aciklanmiyor?of ya,esimle bile aram bozuldu...laptop dizine yapisti artik bir haftadan beri diyor:-((((

[video]<object width="480" height="270"><param name="movie" value="https://www.dailymotion.com/swf/video/xe2e95?additionalInfos=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed type="application/x-shockwave-flash" src="https://www.dailymotion.com/swf/video/xe2e95?additionalInfos=0" width="480" height="270" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed></object>
Zvjezdan Misimovic Highlight Compilation Mix
Y&uuml;kleyen kingfarukSTL. - Di�er spor ve ekstrem spor videolarına g&ouml;z at.[/video]

--------------Ufuk----------------

---------Neill-------Servet---------

Sabri--------------------------Insua

-----------Cana----Sarp------------

----------------Misi-----------------

Pino-----------------------------Arda

----------------Baros----------------

Insuayi alirsak,Orta Sahada Sarpa dayancaz.

Orta Saha alirsak,Solbekte Hakana dayancaz.

Nasil bir istir bu:D

--------------Ufuk----------------

---------Neill-------Servet---------

Serkan--------------------------Insua

-----------Cana----Annan------------

----------------Misi-----------------

Sabri-----------------------------Arda

----------------Baros----------------

Nasıl olur :D Biliyorum fantastik oldu biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt