Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: Transfer Nöbeti
hadi ama patla artik
hadi ama patla artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin ordadami oylebizim fransada da ayni kimse kesmez
ama kizlar oyle degil hic sevmiyor kili masallah hepsi koltuk alti kutu mutu bacak
hepsi ter temiz
![]()
Beyler Canayi Türk yapma ihtamli nasil???
Beyler Canayi Türk yapma ihtamli nasil???
Elano giderse Annan-İbricic süper olur
yahu adam zenci bi kere onlar acayip terlerler ve koltuk alti killarini genelde kesmezler
simdi bunlar kendilerini sinif olarak daha asagida hissettikleri icin kafalarinda soyle bir sey vardir, avrupa temizdir insanlar nezihtir seklinde bir onyargi
gelipte insanin heryerde insan oldugunu gorunce sasirmis oldugunu tahmin ediyorum
ulan sizinde bi farkiniz yok les gibi kokuyorsunuz manasinda bir laf oldugunu tahmin ediyorum
bizim bu olayi abartmamiz aasil komedi olan
Kameni cinconda
Ellemeyin alsınlar mal bir kaleci zaten zenciden kaleci olmaz bana bir tane zenci kaleci söyeyin buffon gibi casillas gibi dünya çapında olan.Geçmişte de olmadı şimdi de yok.Lama iyi kaleci değildi Dünya Kupası kaldırmış falan diyorum kariyerli..Bulamazsınız
Bu 6s bizim 5 yil‚ 8jk 10 yil gerimizden geliyorlar.
2006 Kiev´e elendik son gun 3 oyuncu aldik bunlarda elendi son gun 3 oyuncu aldi.
2000 yilindan sonra yildiz dususte olan/yasli oyuncular almaya basladik‚ 8jk bu yil Guti/Quaresma aldi.
yahu adam zenci bi kere onlar acayip terlerler ve koltuk alti killarini genelde kesmezler
simdi bunlar kendilerini sinif olarak daha asagida hissettikleri icin kafalarinda soyle bir sey vardir, avrupa temizdir insanlar nezihtir seklinde bir onyargi
gelipte insanin heryerde insan oldugunu gorunce sasirmis oldugunu tahmin ediyorum
ulan sizinde bi farkiniz yok les gibi kokuyorsunuz manasinda bir laf oldugunu tahmin ediyorum
bizim bu olayi abartmamiz aasil komedi olan
Emana______Cana
_____Misimov_____
böyle dizilim olmaz arkadaşlar
böyle 4-3-3 oy-nan-maz
misimovici almamız bile 4-3-3ü zora sokarken bir de yanına bir tane daha ofansif adam koyarsak
takım savunması çok azalır
kimse emana savunmaya yardım eder demesin etmez bundan eminim
milli takımda da izledim
aslında yapılması gerekiyor babasının Türk vayandaşlığı var. ilerde bununla ilgili bir çalışma olabilir