Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

transfer sezonu bitti bitecek ama halen bir sürü isim dolanıyor...

sizin ordadami oyle :D bizim fransada da ayni kimse kesmez :D ama kizlar oyle degil hic sevmiyor kili masallah hepsi koltuk alti kutu mutu bacak :D hepsi ter temiz :D

yahu adam zenci bi kere onlar acayip terlerler ve koltuk alti killarini genelde kesmezler

simdi bunlar kendilerini sinif olarak daha asagida hissettikleri icin kafalarinda soyle bir sey vardir, avrupa temizdir insanlar nezihtir seklinde bir onyargi

gelipte insanin heryerde insan oldugunu gorunce sasirmis oldugunu tahmin ediyorum

ulan sizinde bi farkiniz yok les gibi kokuyorsunuz manasinda bir laf oldugunu tahmin ediyorum

bizim bu olayi abartmamiz aasil komedi olan

resmi açıklama gelirse beni arayın ben işten çıkıp eve gidiyorum yolda olacağım

19:00 da evde oluyorum

S.a renktaşlar.Misi ile insua sağlık kontrolunden geçmişler.Ee niye açıklanmıyorlar?Birde o ikisi dısında transfer felan olacak mı?Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.Bayağı uzak kaldım son olaylardan :o

yahu adam zenci bi kere onlar acayip terlerler ve koltuk alti killarini genelde kesmezler

simdi bunlar kendilerini sinif olarak daha asagida hissettikleri icin kafalarinda soyle bir sey vardir, avrupa temizdir insanlar nezihtir seklinde bir onyargi

gelipte insanin heryerde insan oldugunu gorunce sasirmis oldugunu tahmin ediyorum

ulan sizinde bi farkiniz yok les gibi kokuyorsunuz manasinda bir laf oldugunu tahmin ediyorum

Gözümüz aydın serdar sonunda sol bek aldık :)

Bu adamlar İstanbul'da, kontrolden geçmişler, herşey yolunda olsa neden imza atılmasın? bence gene skıntı var

Kameni cinconda

Ellemeyin alsınlar mal bir kaleci zaten zenciden kaleci olmaz bana bir tane zenci kaleci söyeyin buffon gibi casillas gibi dünya çapında olan.Geçmişte de olmadı şimdi de yok.Lama iyi kaleci değildi Dünya Kupası kaldırmış falan diyorum kariyerli..Bulamazsınız

Bu 6s bizim 5 yil‚ 8jk 10 yil gerimizden geliyorlar.

2006 Kiev´e elendik son gun 3 oyuncu aldik bunlarda elendi son gun 3 oyuncu aldi.

2000 yilindan sonra yildiz dususte olan/yasli oyuncular almaya basladik‚ 8jk bu yil Guti/Quaresma aldi.

hahhaa bunlarin yas siniri kac acaba?

neden kesmiyorlarmis.

Emana______Cana

_____Misimov_____

böyle dizilim olmaz arkadaşlar

böyle 4-3-3 oy-nan-maz

misimovici almamız bile 4-3-3ü zora sokarken bir de yanına bir tane daha ofansif adam koyarsak

takım savunması çok azalır

kimse emana savunmaya yardım eder demesin etmez bundan eminim

milli takımda da izledim

Misimovic'i almamız zaten 4-3-3'ten vazgeçtiğimizin göstergesidir. Aynı zamanda 4-2-3-1 taktiğine geçişimizinde göstergesidir.

Bundan sonra orta sahaya Annan alınırsa 4-2-3-1'e tam uyacak bir oyuncu.

Yani;

--------------Annan---Cana

Kewell(Aydın-Pino)---Misimovic---Arda

-------------------Baros

şeklinde olur.

Eğer Annan değilde Baptista tarzı daha hücumcu oyuncu gelirse o zaman gelecek oyuncunun kondisyonunun çok iyi olup ileriye çalıştığı kadar geriyede çalışması gerekir. Baptista Sao Paoulo ve Sevilla'da ki ilk yıllarında DM-MC oynamıştı. Daha sonraki takımlarında ve Sevilla'da ki son yıllarında AMC-FC olarak oynadı. Ama asıl ününü DM-MC olarak yaptı. Bizim ligimizdede DM en kötü MC oynayacak kapasitede bir oyuncu.

Eğer Baptista gelirse;

---------------Cana-------------------

----------------------Baptista--------

Kewell(Pino-Aydın)----Misimovic-----------Arda-

--------------------Baros

şeklinde olur.

Beki sezon ortasinda Türk yapilsa fark etmiyor diyme. Yani diyelimki Bir ay sonra Türk yaptik hemen sezonun icinde türkm olarak sayiliyor???

Neden Türk olmasinki aslinda Cananin Türk Pasaport almasi cok zor olacagini sanmiyorum.

Mütis olur. ASB Muhtesem üclüden kurtuluruz be...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt