Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

senin elin Hollandalısıyla derdin ne her başlık altında elin Hollandalısına bok atıyorsun o elin Hollandalısın şuan Galatasaray teknik direktörü değilmi ? Millete saygıdan bahsedeceğine önce kendin saygılı ol elin Hollandalısına Ayrıca o terim iki kez daha geçdi takımın başına ne oldu sonuç ne ??

Bırak yahu adamın sürekli yaptığı olay bu. Bu ilk değil cezalı olmadığı süreçte milletle tartışır anca. Cevap vermeye tenezzül bile etme bence kardeşim.

Adnan Sezgin Polat'ı ateşe attı.Bundan sonra Tribünler Adnan Sezgin istifa demez.

Adnan Polat istifa der direk artık başarısızlık durumunda!

Misimovic, Insua

Yeter Adnan Sezgin yeter :asd:

O Değilde Beyler Bu Gençler Ben Tam Şirketten Eve Gelirken Acıklanmış Sayfalar Hızlı İlerlemiş Bu İki Genç Dışındaki gelişmeler Nedir Biri özet Geçebilirmi?

hayatta hiç bir ingilizle tanışmadım ama birçok ingiliz kanalını takip etme şansım alıyor sıkma canını . ya ben dışarı çıkıyorum otobüsede biniyorum kalabalık yerede gidiyorum hiç ter korkusu gelmiyor burnuma adam 5 gündür Türkiye'de her gittiği yerde ter kokanlarla karşılaşmış daha neler ya. Samimi söylüyorum o kadar otobüse bindim daha yanımdakinin veya önümdekinin ter koktuğunu hatırlamıyorum.belki okulda olabilir oda top oynayıp sınıfa giriyorduk olacak o kadar ama beyfendi kime denk geldiyse ter kokuomuş maşallah.

Anlaşıldı sana laf anlatmak imkansız. Ben her sıcak yaz aylarında İstanbul'da her kalabalık belediye otobüsüne bindiğimde duyuyorum ter kokusu falan, duymazsam şaşarım. Adamın da herkes değil, her ülkede 100'lerce kişi ile karşılaşıp 3-5-10 kişi dahi görse, senin daha hayatında 1 İngiliz tanımadan "adamların %90'ı çok kendini beğenmiş" diye rahatlıkla söyleyebilmen gibi genelleme yapması pek şaşırtıcı değil. Bir de İngiliz kanallarını izleyerek direk anlaşılır İngilizlerin %90'ının karakteri. İngilizcen de baya iyi herhalde, tebrik ederim. Karakter analizi bile yapabiliyorsun adamların TV'lerini izleyerek. Okulda top oynayarak derse girmek de ben de dahil bizim insanımızın kötü bir özelliğidir, onu da yapmamak lazım ama okullarımızın şartları da bunda etken. Ayrıca aynı gün bir de belediye otobüsüne biniyorsan okuldan eve dönerken (ya da beraber oynadığın arkadaşların biniyorsa) işte onlar ter kokanlardan birisi olabilir. Belki aynı arkadaşların sokakta top oynayıp ABD maçını izlemeye de gitmiş, ABD milli takımı ile toplu fotoğraf çektirirken Granger'in yanında durmuştur. Ayrıca adamın dediğinin "Herkes kokuyor" gibi anlaşılsa da o amaçla yazmamış olabileceğini söylemek için daha ne söylemem gerekiyor anlamıyorum.

Uzatmayalım, bu sana son yazımdır. Çünkü anladım ki ya sabit fikirli bir insansın ve dediklerimi anlamak için çaba göstermiyorsun, ya da ben sana anlatabilme yetisine sahip değilim, zorlamayacağım daha fazla...

Bırak yahu adamın sürekli yaptığı olay bu. Bu ilk değil cezalı olmadığı süreçte milletle tartışır anca. Cevap vermeye tenezzül bile etme bence kardeşim.

Hayır saygıdan bahsediyor ama Galatasaray teknik direktörüne elin Hollandalısı diyor

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .

bu transferlerde ve Haldun baba zamanında da büyük olan pay Murat Yalçındag dır unutmayalım kütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt