Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

B_c956366dc136f7cca8927b4ec1ad4ee8.jpg

Bu adam Heroes'teki Sylar'a benziyor yaww :)))

Diego'yu aldıktan sonra beni satacaklarını söylediler.Benim de Galatasaray'a gelmem gerçekleşti.

Geçen sene goller'den sonra sevinmiyordum, bazı problemler vardı.Burada yeterince sevineceğim. (Gülerek)

arkadaşlar malum site jadson ile kesin anlaşıldı diye haber yapmış deli mi bunlar?Jadson ne alaka. Arda>jadson

Misi>jadson

Misimovic vurduuuuuu!!!! Ve gooool ve goooool ve gooooool ve goooooooooooolllll!!! Iste goooollll!

Galatasaray Sampiyonlar Ligi Finalinde Barcelona karsisinda 3-0 one geciyor!!

Aman Allahim Aglamak istiyorum!!

Bu ne sevinç. Lige berbat başladık, çok kötü oynuyoruz. Avrupadan elendik. Kampa yetişecek denilen transferler son gün geldi. Transfer bu şekilde tamamlanırsa M. Sarp ilk 11 oynayacak. Tamam çok iyi 2 oyuncu geldi ama yine de çok iyi durumda olduğumuz söylenemez. 2 transfer bize herşeyi unutturmamalı.

Antu'da bir fb Taraftari:

ilk idmanda ardayla carpisip ikisinin de dizleri kirilir insallah... demis tamam Takimini seviyorsun Fanatik'sin Galatasaray'i ve Futbolcularini sevmiyorsun Yeni Transferlerimizi kiskaniyorsun ama Yaziktir, Günahtir be. Biz Bir ''GALATASARAY'' Taraftari olarak Rakibimizi ve Futbolcularini ne kadar sevmesekde Dizlerinin Kirilmasinida istemeyiz öyle degil mi arkadaslar ?

Misimovic vurduuuuuu!!!! Ve gooool ve goooool ve gooooool ve goooooooooooolllll!!! Iste goooollll!

Galatasaray Sampiyonlar Ligi Finalinde Barcelona karsisinda 3-0 one geciyor!!

Aman Allahim Aglamak istiyorum!!

Acaba bu beden o günleri yaşayacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt