Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

--------------------------ufuk(aykut)------------------------------

sabri-----------servet-----------------neill------------------insua--

-------------(annan)mustafa-------------CANAvar-----------------------

kewell(pino)---------------Misimoviç--------------------------Kaptan

-------------------------baroş------------------------------------

7 yabancı oluyor bunuda düşünmek gerekir aslında Cana türk statüsünde oynasa müthiş olurdu aslında neden oynamıyor anlamıyorum babasının türk pasaportu var

Sorumluluk açısından önemli bir pozisyon da oynuyorum, o yüzden sorumluluğumun bilincindeyim.

Adaptasyon anlamında sıkıntı çekeciğimi düşünmüyorum.Ailem bosnalı problem yaşayacağıma inanmıyorum.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdim ve fiziksel olarak iyi durumdayım.

Takım olarak bişeyler yapmaya başladığımız zaman kalitemiz direk ortaya çıkacaktır.

Ulen emre rijkaard kewell misimovic felan bunların arasında artık kendini geliştirip gösteremessem varya :sopa:

Emmi İnsua Emmi İnsua

Misi Misimovic,Misi Misimovic.Ya da golden sonra herkes önce şiişt sonra Mis Mis Mis(Ruud Ruud gibi)

-----------Ufuk-----------

sabri-----neil-----servet------çağlar/hakan

---------cana--------ınsua--------

elano----------misi----------------arda

-----------baroş------------------------

ınsua önlibero oynamış :)

oynamis olabilir ama o bolgede verimli olamaz cunku pas yetenegi iyi degil, bize iyi pas yapan lazim o bolgeye

Sorumluluk açısından önemli bir pozisyon da oynuyorum, o yüzden sorumluluğumun bilincindeyim.

Adaptasyon anlamında sıkıntı çekeciğimi düşünmüyorum.Ailem bosnalı problem yaşayacağıma inanmıyorum.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdim ve fiziksel olarak iyi durumdayım.

Takım olarak bişeyler yapmaya başladığımız zaman kalitemiz direk ortaya çıkacaktır.

Bunları söyleyebilen bir 10 numara geldi sonunda ! Oh be Zekası bu açıklamasından anlaşılır zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt