Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

5milyon euro veripte düşünmemek imkansız konu tokatlandı:D

başka birini koysan o kadroya tamam sen bana hakan baltayı mı savunuyorsun Allah aşkına biz bak yüzde veriyorum %60 şuan hkan balta yüzünden avrupada yokuz evet çok ciddiyim ilk maçta yediğimiz 2. gole ve 2. maçta yaptığı hataya bir bakın adım atcak 1 gram mücadele etcek hali yok ali turan ı yazın oraya daha iyi hem o adamı yanlış yerde oynatıyorlar neill i sağ bek ali turan stoper oynasaydı ne servet sırıtırdı orda nede ali sağ da aksardı %30 yönetim %5 teknik heyet %5 de futbolcular diyorum avrupadan elenme oranı:(

tamam savunmuyorum ama balta neille çok iyi anlasıyordu çünkü elimizde doğru dürüst oyuncu olmadığından.ha eğer sağlam bir gökhan zan olsa tamam derim neille iy bir ikili olurlar hem servettende hızlı gökhan

Beyler bakıorum forumdki kşi sayısı azalmış bayağı dağılalım mı şaka maka iyi kaptırmıştık kendimizi işin yoksa şimdi antep maçını bkle(: bu arada başka transfer yok dimi bncede olmaz başka

Duyuru: Arda Turan

Dün akşam geç saatlerde oyuncumuz Arda Turan’ı bonservisiyle birlikte satın almak için Atletico Madrid kulübünden yazılı bir teklif almış bulunuyoruz.

Sezon planlamamızın içersinde kaptanımız Arda Turan ile hem teknik, hem idari,hem de manevi anlamda yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz olmadığı için transferin son gününde yapılan ve aşağıda sunulan teklifi kabul etmediğimizi spor kamuoyu ile paylaşırız.

Galatasaray Spor Kulübü yönetimi ile aynı çizgide ve aynı düşüncede olan kaptanımız Arda Turan; Galatasaraylılığını ve Galatasaraylı duruşunu bir kez daha kanıtlayarak maddi manevi kulübünün ve renklerinin hizmetinde olduğunu belgelemiş ve bu kararımızın yanında yer almıştır.

arkadaslar sadece 6 yabanci olacak macta

sizler 7-8 yaziyorsunuz bu is nasil olucak?

Baros Neil Misimovic Insua kesin 2 tane kaliyor geriye bizde var Kewell Pino Elano Cana

Yeni bir transfer gelirse ne olucak?

6 yabanci+turk kaleci+arda+eh birde sabri = 9 yapiyor Defansin ortasinada Serrvet den felan olucak buyuk ihtimal bir tanede Ayhan Mustafa ve Barisdan biri oynuyacak

hakan balta yı geldi ği sezondan beri hiç beğenmiyorum tek olumlu hareket i hacette peye attığı gol gelişine vurup rakibin direncini kırmıştı bir kaç golude var öyle ama bakın sol bek te bu değişim nasıl gözle görülecek insua fark yaratacak orda arsenal e gol attığı maçı canlı izlemiştim Allahına kadar vurdu topa çok istekli bir futbolcu futboldan zevk alıyor çok faydalı olacağını düşünüyoum

1283276013706210.jpg
Harika olurdu ama cok zor.

şu gökhan inleri bilerek mi yazıyorsunuz. Udinese daha yeni 13 milyon euro luk teklifi reddetti inler için. o listeye ronaldinho yazmak neyse inler yazmakda o

kewell harika bir yedektir son 30dk sokacaksın oyuna full randımanla 30dakika kewell tadından yenmez

---------------Ufuk-----------------

Sabri--------Neill-------Ali-------İnsua

------------Cana-----Yerli Transfer----

---------------Misimovic--------------

Elano---------Baros---------------Arda

Yedek kadro

-----------Aykut----------------

Serkan------Gökhan-------Servet--------Çağlar

------------Barış---------Ayhan-----------

----------------Emre Ç.-------------------

Pino-----------Batdal--------------Kewell

Hakan Balta'ya gelince Servet mi o mu diye tartışmaya gerek yok Balta daha kaybettiği topu kovalamıyor İnsua'nın boşluğunu mu dolduracak güldürmeyin beni. Ben onu çoktan çıkardım kadrodan. :)

------------------------------UFUK---------------------------------

SABRİ------------NEILL------------------SERVET-------------------INSUA

---------CANA-------------MISIMOVIC------------ELANO--------------

--------KAZIM--------------BAROS---------------ARDA-----------------

Not:biliyorum kazım için bana kızacaksınız ama gercekten cok begenıyorum ve fener gözden cıkardı alınması taraftarıyım gerektıgınde forvet de oynar boga gibi adam hemde türk

Beyler bakıorum forumdki kşi sayısı azalmış bayağı dağılalım mı şaka maka iyi kaptırmıştık kendimizi işin yoksa şimdi antep maçını bkle(: bu arada başka transfer yok dimi bncede olmaz başka

sen dua ette yeni oyuncular takıma çabuk adepte olurlar yabancı ayrımı yapmazlar inşallah

Duyuru: Arda Turan

Dün akşam geç saatlerde oyuncumuz Arda Turan’ı bonservisiyle birlikte satın almak için Atletico Madrid kulübünden yazılı bir teklif almış bulunuyoruz.

Sezon planlamamızın içersinde kaptanımız Arda Turan ile hem teknik, hem idari,hem de manevi anlamda yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz olmadığı için transferin son gününde yapılan ve aşağıda sunulan teklifi kabul etmediğimizi spor kamuoyu ile paylaşırız.

Galatasaray Spor Kulübü yönetimi ile aynı çizgide ve aynı düşüncede olan kaptanımız Arda Turan; Galatasaraylılığını ve Galatasaraylı duruşunu bir kez daha kanıtlayarak maddi manevi kulübünün ve renklerinin hizmetinde olduğunu belgelemiş ve bu kararımızın yanında yer almıştır.

Galatasaray Spor Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt