Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence artık bu sene Arda Turan'ın son senesi olmalı,Avrupa'ya seneye uygun bir takıma iyi bir rakama transferinde kolaylık yapılmalıdır.Çünkü burda kaldıkça yerinde saymaya devam edecek gibime geliyor.

Angutlar harbiden kendilerinden geçmişler bundan yaklaşık 3-4 saat önce kiralık adam aldık diye dalga geçenler nasıl olursa birden dediklerini unutup bu kadar sevinebilirler dicem ama demiyorum ANGUTLAR işte.. GALATASARAY'lı olduğuma bir kez daha seviniyorum tükürdüğümüzü hiçbir zaman yalamadık.. Teşekkürler GALATASARAY'ım !!!!!!!

Bence artık bu sene Arda Turan'ın son senesi olmalı,Avrupa'ya seneye uygun bir takıma iyi bir rakama transferinde kolaylık yapılmalıdır.Çünkü burda kaldıkça yerinde saymaya devam edecek gibime geliyor.

hiç katılmıyorum arda mesuttan daha yetenekli şampiyonlar ligi gibi bir arenada canalı misili baroslu kewellı kadroda kendini gösterip çok yüksek fiyata satılmalı.

kötü oldu bu yobo. ne güzel kazi kazan bilica vardi her mac hata yapiyordu simdi lugana yobo yabacklar defansi iyi bi ikili

Arkadaslar su an icin varmi gelisme duyum falan gelebilme ihtimali nedir sizce ?

Bırakalım kuşların transferini de kendi transferlerimizi konusalım.Yobo dediğin 30 yaşında ve 2-3 sezondur yedek oturan bir adam.İyi adamdı ama eskidendi.Ben pek bir şey katacağına inanmıyorum...

Şimdi Yobo transferi ile Fenerbahçe bence ligin en iyi 11'ine sahip oldu. Çok dengeli ve güçlü bir kadro.

-------------------------Volkan---------------------------

GG-------------Lugano----------Yobo----------Santos

------------------Selçuk----------Emre-----------------

Dia-------------------------Alex----------------------Stoch

----------------------------Niang----------------------------

Özer,Bilica,Topuz,Semih,Gökhan,Baroni,Caner gibi yedekleri ile gerçekten güçlüler.

Ama bizde şu an da biraz olsun toparladık. Lakin son bir adım kaldı:

-----------------------------Ufuk-------------------------

Sabri------------Neill--------------Servet--------Insua

------------------XXXX-------------Cana-----------------

Elano(Kewell)-------------Misi---------------------Arda

-----------------------------Baros----------------------------

Kewell,Pino,Ayhan,Sarp,Battal,Gökhan,Hakan,Ali

XXXX: Yerli kaliteli bir transfer artık olmalı...Yoksa şu anda gerideyiz. BJK,Trabzon ve Bursa'yı hiç hesaplamadım.

Bu fenerliler hakikaten hiyar ya. :) Insua'yi Bank Asya liginin yedek oyuncusu ilan ettiler. Yobo'yu ove ove bitiremiyorlar. :D Bu arada Arda'ya 11 milyon teklif edilmesi de cok guzel. Bu yil iyi oynarsa gelecek yil 20'ye satabiliriz. Ortasaha da alinirsa ve Misimovicin yardimi ile iyi oynamamasi icin hic bir sebep kalmayacak. Gerisi kendisine kalmis. Iyi degerlendirsin. Atletico teklif yaptiysa gelecek yil buyuk takima gide bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt