Volkan GÜÇLÜ
Sarı Üye
- 7 Temmuz 2010
- 386
- 0
- 1.126
Cevap: Transfer Nöbeti
Beyler 2 saattir yoktum gelişmeleri özetleyebilecek ?
Beyler 2 saattir yoktum gelişmeleri özetleyebilecek ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zamanında felkamp fener maçında denemişti sabriyi yapamadı orada bence
başkanın pek suçu yok usta konsantrasyon meselesi yani hamurun tutması.belkide 2 kaliteli oyuncu lazımdı onuda başardık insua gerçekten çok yönlü misiyi anlatmaya gerek yok
Hobaa nasıl denkgetirmişler bunları ilk idmanda birbirlerini sakatlar bunlar
Öyle görünüyor baksana duruldu ortalık.transfer olmaz baska diye dusunuyorum herkes beliyor mu var mi benim gibi dusunen?
------------------ufuk------------------
---------neill-------------h.balta--------
---sabri-----------------------------insua
--------------cana-----------------------
-------------------------annan-----------
----------------misimovic-----------------
---pino--------------------------arda----
-----------------baros------------------- Elano olmadığı halde 7 yabancı önceliği olan annanı aldık varsayarsak bu kadroda 2 kişi çıkarmalısınki yoboya yer açılsın??
Yoboyu biz almalıydık neill kötü başladı sezona falan dedi biride ona laf anlatmaya çalışıyordum.
Wolfsburg taraftarlari forumlarda Hoenesse ates püskürüyorlar,7m€ya satilmasina.
ben mesutu küçümsemiyorum yalnızca ardadaki bazı önemli özellikleri mesutta göremedim ha yanılıyor olabilirim o ayrı hem ardada almanya milli takımında mesutun oynadığı yerde oynasaydı oda şimdi madridde falandı.
O zaman Neill yada Ali Turan'dan birisi de denenebilir. Eğer yerli transferi olmayacaksa tabii.
Misimovic-Insua Bunların Fm 2010 ,pes 2010,Fifa 2010 profillerini atabilirmisin ? Annan da olabilir![]()
+ fatih terimin 4 sene şampiyon yaptığı kadroyu kuarnda adnan polattır futbol şube sorumlusuyken