Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kameni kesin olarak yatmış.:yenieek:

kaynak : kameni söylentisini başlatan ve bitiren ersin düzen ;)

başkanın pek suçu yok usta konsantrasyon meselesi yani hamurun tutması.belkide 2 kaliteli oyuncu lazımdı onuda başardık insua gerçekten çok yönlü misiyi anlatmaya gerek yok

neden transferle ilgili cevaplar geliyor bana:)

transfer degil olay klup yonetimi

bana bir tek cevap verin aklima yatsin bir daha agzimi acmiyorum:)

kurumlasma falan diyen arkadaslar, canli yayinda duyduk dimi

haldun da futbol komitesinde profesyonellesme isterdi dedi adam iliskisini keserken, beni ararsa konusuruz dedi ben aramam dedi

her neyse sonucta kurumsallasma kisvesi altinda adami al asagi yaptilar

dun ne duydunuz albayraktan:) meger adam transferlerle ugrasiyor klup adina yani duyumlar dogru ustunel sonrasi albayrak yonetim yakinlasmasi bariz

bumu senin prensibin yonetim

kurumsallasmak icin getirdigin degisim ustunel out albayrak in mi:)

guldurmeyin beni, albayrak kurumsallasmadan ne anlar (kendisini severim bu arada)

baska yazayimmi?

BEn mesela her dkk bize alltan calisan bir Aziz Yildirimla kalamista kahvaltiya giden bir baskan istemiyorum, o once adam olsun sonra saygi gosterir GS baskani kendisine

yada mesela Fenerin 2 maclik cezasina ses cikarmayan fakat her gun altayli kendi sahsina dokunan seyler yadi diye basin ciklamasi yayinlayan bir baskan istemiyorum

yada sardan 2 milyonluk fatura kesince klube, ben bu kostebegi bulacagim diyen bir baskan da istemiyorum. sardana ne faturasi len bu diyen bir baskan istiyorum.

kostebek olmasa halinin altina supurecek belli

stad konusunda 30 tane muallakta konu varken sessiz kalip celebiyi yanliz birakan baskan istemiyorum. adam acik acik aziz bu ise kostek oluyor dedi canli yayinda, duymayaniniz var mi? ama biz stadin ustunu kapatacagimiza icini yaptiracagimiz gercegini klup sakladigi icin aylarca bilemedik ama siz unutabilirsiniz bu gercekleri ben unutmam

daha neler var neler

misimovic insua falan degil GS baskanligi

Wolfsburg taraftarlari forumlarda Hoenesse ates püskürüyorlar,7m€ya satilmasina.

metehan kardeş annan emanada son durum ne en son annanla kesin anlaşıldı yedekte tutuluyor dedmiştin yok mu ilerleme?

------------------ufuk------------------

---------neill-------------h.balta--------

---sabri-----------------------------insua

--------------cana-----------------------

-------------------------annan-----------

----------------misimovic-----------------

---pino--------------------------arda----

-----------------baros------------------- Elano olmadığı halde 7 yabancı önceliği olan annanı aldık varsayarsak bu kadroda 2 kişi çıkarmalısınki yoboya yer açılsın??

yobo?

Misimovic-Insua Bunların Fm 2010 ,pes 2010,Fifa 2010 profillerini atabilirmisin ? Annan da olabilir :)

ben mesutu küçümsemiyorum yalnızca ardadaki bazı önemli özellikleri mesutta göremedim ha yanılıyor olabilirim o ayrı hem ardada almanya milli takımında mesutun oynadığı yerde oynasaydı oda şimdi madridde falandı.

Renkdaşım sen bana şunu söyle Arda son iki sezonda var olan hangi özelliğinin üzerine koydu?Ben bu forumda Ligin ilk 5 haftasında 7 puan toplayalım öpüp başıma koyarım derken bütün renkdaşlarım öyle deme renkdaş bizde Arda var alır maçları en az 13 puan toplarız diyordu.Ben kendi değerlerimizi mundar etmiyorum ama çokta abartmayalım diyorum.Arsene Venger Arda ile ilgili acı gerçeği ne yazık ki yakın zamanda açıkladı ve bu söyledikleri bizim için çoğumuz için ne yazık ki uygunsuz gerçekti.

O zaman Neill yada Ali Turan'dan birisi de denenebilir. Eğer yerli transferi olmayacaksa tabii.

neill olabilir ön liberoya eğer oyuncu almazlarsa ali turan veya gökhan zan ikisinden biride servetle oynar.ama sanmıyorum böyle olacağını orada büyük ihtimalle ayhan oynar eğer oyuncu alınmazsa

Yobo nedir ya oyuncak ismi gibi. nasıl adamdır bu arkadaş:) 30 yaşında kiralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt