Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neill yetersiz kalır.

Ben olsam denerim. Ali Turanda normalda stoper. Serveti filan orya çekemeyiz en mantıklısı Neill ama denemek lazım. O deilde sami nasıl denk getirdik senle ben Neill önlibero oynarmı diye sordum aynı zmanlı sende düşünmüssün :) mesajıda aynı anda ard arda attı demekki bu adam orda oynar :)

Arkadaşlar sizce transfer süresi dolmadan bir transfer daha olur mu???

1283285428947599.jpg

Emiliano Insua has joined Turkish giants(Türk devi) Galatasaray

Liverpool transferi böyle duyurmuş.

yuvarlak hesap söyledim hacı haklısın 60.000 avro da var ya ahahah:D

bu arada ardaya 11 milyon euro vermişlerse bence rahat 12.5 13 e satardık beyler

Geçen senenin uefa şampiyonunun ardayı istemesi,

üstelik iyi para vererek istemesi

ayrıca ardanın forlan aguero simao reyes gibi bir takımda oynayabilecek olması fikri bile muhteşem

aferin koçum az daha çalış realdesin seneye mourinho alır bunu :D:D

adamlar 13mio euroya jurado'yu satdi...11e ardayi alip birde iki milyon karmi yapcaklar...vay uyaniklar vaaayyy :D

bize transfer dönemi bitene kadar uyku yok anlaşıldı... bu arada mehmet helvacı, transfer dönemi kapanana kadar gs'da transfer bitmez dedi..

Arkadaşlar Forum sizde yavaşmı?

Övleden ber her giridğimde çok kasıyor :(

«On ne m'a pas poussé dehors»

publié le 31.08.2010 04h00

Après la Suisse, l'Angleterre et la France, Gelson Fernandes va découvrir un nouveau pays, l'Italie. Sous contrat avec l'ASSE jusqu'en juin 2013, il a été prêté pour une saison au Chievo Vérone (Série A). L'affaire s'est conclue hier après-midi, à un peu moins de 24 heures de la fin du Mercato. Il fallait faire vite. « Les premiers contacts remontent à une dizaine de jours » avoue Gelson qui avait également des touches en Turquie (Galatasaray).

misimovicle ilgili ne dediler:

ahmet çakar: misimovic adamsa wolsfburgu şampiyon yapardı

gökmen özdenak: galatasarayın kötü gidişatında tüm suç misimovicin ehuamoukouım

rıdvan dilmen:güntekin wolsfburgdan aldıkları adam varya neydi

güntekin onay: misimovic

rıdvan dilmen: hah işte o ben sana türkiyede 60 tane misimovic sayarım

sergen yalçın: ercan misimovic öyle aman aman bir futbolcu değil skora etki edemez

başbakan erdoğan: demokrasi için,özgürlükler için misimovice evet diyoruz

kılıçdaroğlu: misimovic emeklinin sorununu çözüyor mu fındık üreticisinin sorununu çözüyor mu kayısı üreticisinin sorununu çözüyor mu bunları çözmüyor öyleyse misimovic kimin sorununu çözüyor recep beyin misimovice hayır diyeceğiz

ümit zileli: misimovic müzmin sakat

rasim ozan kütahyalı: yok öyle birşey yalan söyleyip halkı kandırmayın kardeşim geçen yıl bu adam neredeyse tüm maçlarda oynamış

osman şehner: şimdi misimovic de geldi daha aydın serdar özkan emre var hepsi iyi çocuk bunların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt