Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Barosu cok seviyorum nazar degmesin yine Eskisehir macinda ilk golu atti, 3. goldede onun vurdugu top direkten dondu. O golu seyrederseniz dikkat edin, Arda topu dondurdgu sirada butun defans seyrediyor. Baros kosu yapmaya basliyor topun nereye gidecegini tahmin ediyor. Iste onu farkli kilan bu herzaman dogru yere gidiyor , ic gudusel birsey..

Adam kral...hirsli ...hatta bazen biraz fazla..

O koşudan önce topu öle sakladıki 3 kişiden :D

Yazmıyım yazmıyım diyorum olmuyor. Öyle mantıksız, öyle gelişi güzel yorumlar var ki gerçekten şaşırıyorum. Kewell forvet oynasın diyen var, arda'yı sağ kanada yazan var, balta'yı teknik yapıp savunmanın ortasına yerleştiren var, Bize forvet lazım değil diyip takımda forvet olmadığını bilmeyen var. Şu yorumları yapanlar uzaktan yakından futboldan anlamıyor. Misimoviçi alırsan forvet de alacaksın. Baros sakatlansa forvet kim OY-NA-YA-CAK? Baptista'ya burun kıvıranlar var. Bunu duyan kadroda süper oyuncular olduğunu zanneder. Daha pazar günü balla ,şansla nasıl eskişehirden 3 puan aldığımızı ne kadar çabuk unuttunuz. Duyan baros'un 2-3 tane süper alternatifi var zanneder. Forvet oynayacak bir tane adam yok.

umarım geçen seneki sıkıntıdan yönetim ve teknik heyet ders almıştır. İyi veya kötü mutlaka bir forvet son gün alınıp getirilmeli. Yoksa çoğu şey boşa olur. Bu baptista mı olur başka birisi mi bilmem ama forvet şart.

bütün dediklerine katılıyorum sadece Hakan balta'nın stoper olması konusunda yanlışların var. sadece biz değil frank rijkaard da onu stoper oynatmak istiyor geçen sene caner varken gördük serveti kesti hakan balta koydu. ayrıca Baros Forvet , Batdal Forvet, Kewell forvette oynar , Pino forvette oynar. forvet lazım ama almasakda bu 4 lü idare eder

Galatasaray transferin son gününde Misimovic ile Insua'nın işini bitirirken, ön libero için düşünülen Anthony Annan'dan kötü haber geldi. Sarı-Kırmızılı taraftalar Annan'ı Gana'nın oynayacağı milli maçlardan sonra İstanbul'a beklerken, Annan'ın forma giydiği Rosenborg Genel Menajeri Erik Hoftun, bu transferi yalanladı. Hoftun yaptığı açıklamada, 'Onun için G.Saray'dan bir teklif almadık. G.Saray bizimle görüşmeden oyuncumuza teklif götürmüş. FIFA'ya gitmeyi düşünüyoruz' dedi.

fıfa ya gidebilirler mi

Bence böyle olmalı

16064_Galatasaray_SK.jpg

faks.jpg

jurado yu 13 satıyolar sachalkeye bizden 11 e ardayı alıcak 2 milyon euroda kar vayyyyyyy anasını sayın seyirciler bunlar adnan sezginden beter :))

Arkadaşlra Cana'nın babası Türk bu durumda Cana'nın türk vatandaşı olma hakkı yok mu?

16061_Galatasaray_SK.jpg

Muhtemel kadromuz... Mümkünse bir de yedek forvet gelir, kapanır transfer...

Arkadaşlra Cana'nın babası Türk bu durumda Cana'nın türk vatandaşı olma hakkı yok mu?

babadan olmuyor o iş, annenin türk olması gerekiyor da o da türk galiba.

kız arkadaşım hukukçu ona sordum, olabilir dedi ama zaten çift pasaportu olduğu için sıkıntı var galiba.

Bu belgeyi yayınlamasında ne var kaç tane altyapıdan çıkmış oyuncuyu böyle büyük paralara sattık,acizlik değil Arda'nın ne kadar değerli olduğunu göstermek için bir gösteridir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt