Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renkdas adam sevillada dokture dokture oynadi orta sahanin gobeginde, bu demek degildir ben gelmesini istiyorum ama adam rahatlikla oynar

renktas namık a katılıyorum. tamam sevilla da oynadı ama ondan sonra paso forvet oynadı milli takımda dahil.. yani bu saatten sonra MC ye donmesi zor.

aziz olsa cana yi yarin turk statusunde oynatirdi

hatta askerligi bile bitmisti

ama nerdeeeeeee

renkdaşlar misimoviç geldi.replerinizi dağıtmaya başlıyorum.ama önceden verdiklerime tekrar verilmiyor galiba..

Emiliano Insua has joined Turkish giants Galatasaray on loan for the rest of the season.

The Argentina international has yet to feature for the Reds this season and moves to the Aslanlar in a bid for more first-team action.

----

Adamlar Aslanlar yazmıs ya :D tamam ulan Arda sizin ok. :D

Bi aralar Veli Kavlak birde Yasin Pehlivan dı sanırsam bu isimler geçiyordu.Belki alabilirler son dakika

faks.jpg

Arda'yı beğenmeyenler vardı değil mi ? Uefa Şampiyonu Atletico'dan 11 milyon euro. Boru değil yani. Ya biz futboldan anlamıyoruz, ya da Atletico Madrid.

BAM YİNE OYNAYABİLİR BİR ŞEKİLDE

BARIŞ ÖZBEK

ARDA TURAN

MİSİMOVİC

Bakın BAM.

renkdas adam sevillada dokture dokture oynadi orta sahanin gobeginde, bu demek degildir ben gelmesini istiyorum ama adam rahatlikla oynar

Ama 5 yıl geçti kardeşim o zamandan bu zamana. O zamanki gibi oynasa Türkiye box to box görür yahu sen ne diyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt