Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renktas namık a katılıyorum. tamam sevilla da oynadı ama ondan sonra paso forvet oynadı milli takımda dahil.. yani bu saatten sonra MC ye donmesi zor.

ama gonul isterki tabiki tam bir cm gelsin ha gelirse baptista bana gore aslantepe icin kombine icin gelir, yanlis degilim sanirim ?

Namık, haklısın ama bu adamın forvet ve forvet arkasına kayılmasının sebebi, teknik direktörler yüzünden.

Arsenal ve Real Madrid'de bildiğin ön libero oynuyorken, o dönem İspanya kupasında yanlış hatırlamıyorsam Ronaldo, Raul falan alayı sakat olunca, mecburen bunu forvet oynattılar. Adam 2 gol atınca ön liberodan çıkartıp, forvet veya forvet arkası kullanmaya başladılar.

Roma'da 1-2 maçını seyrettim. Bu adam hala orta sahada oynuyor.

Ayrıca şöyle düşün, sen bizim favori kadromuzun üst üste 5 maç oynayabileceğine inanıyor musun? 3 maç bile oynayamayız. Baros kart cezalısı olur, Kewell sakatlanır vs.

Baptista gibi Türkiye ligi için ölüsü bile yeterli box to box oynayabilecek bir adamın, aynı zamanda harika bir alternatif forvet olabileceğinide unutma.

Bugün Cana ve Misimovic'le beraber Ayhan, Mustafa Sarp bile belki sırıtmayabilirken, Baptista ortalığı dağıtır.. :happynew:

.

Namık, haklısın ama bu adamın forvet ve forvet arkasına kayılmasının sebebi, teknik direktörler yüzünden.

Arsenal ve Real Madrid'de bildiğin ön libero oynuyorken, o dönem İspanya kupasında yanlış hatırlamıyorsam Ronaldo, Raul falan alayı sakat olunca, mecburen bunu forvet oynattılar. Adam 2 gol atınca ön liberodan çıkartıp, forvet veya forvet arkası kullanmaya başladılar.

Ayrıca şöyle düşün, sen bizim favori kadromuzun üst üste 5 maç oynayabileceğine inanıyor musun? 3 maç bile oynayamayız. Baros kart cezalısı olur, Kewell sakatlanır vs.

Baptista gibi Türkiye ligi için ölüsü bile yeterli box to box oynayabilecek bir adamın, aynı zamanda harika bir alternatif forvet olabileceğinide unutma.

Bugün Cana ve Misimovic'le beraber Ayhan, Mustafa Sarp bile belki sırıtmayabilirken, Baptista ortalığı dağıtır :happynew:

valla ibricic le misimovic arasında tercih yapmam gerekse ibricic derdim. lakin insua müthiş oldu. sol beke tam aradığımız ayarda bir topçu. bu arada habertürk ibricic transferi için yarın olabilir diyor. inşallah olur. ve son sözüm de ayhan nolur jübileni yapta sana daha fazla küfür etmek istemiyorum.

webaslandan alıntı.futboldan gıdım anlamıyor.:D

zaten ordakilerin hepsi öyle.

avrupadan elenince yönetim istifa,transferler gelince bravo yönetim

Arkadaş transfer dönemi bu gece bitmiyor mu? Uzattılar mı? Merak ettiğim birşey var madem transfer yapabilecek kudreti var kulübün niçin bizim bir köy takımına elenmemize göz yumdu?

gece açıklama olmaz gibime geliyor.yarın tam 16:59 da olur...

Bugün Cana ve Misimovic'le beraber Ayhan, Mustafa Sarp bile belki sırıtmayabilirken, Baptista ortalığı dağıtır. :happynew:

İşte bunları ben de düşünüyorum ve gelmesini de bir taraftan istiyorum ama içimde güvensizlik var :) Brezilyalı olmasından mıdır, yoksa adı geçe geçe antipati topladığından mıdır bilmiyorum. Sevilla zamanındaki kadar oynayabilmesi zaten imkansız ama ona biraz olsun yakın bir performans sergileyebilse kral olacaktır. Zaten fiziği, top tekniği vs çok iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt