- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
Cevap: Transfer Nöbeti
Misimoviç'in gelişiyle Elano'nun verimi artabilir. Tabii oynamak isterse arkadaş
Misimoviç'in gelişiyle Elano'nun verimi artabilir. Tabii oynamak isterse arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz alamıyormuyuz avrupadan
Ben varim ama kardesim boyle iyi niyetli girisimler 100 kisi 200 kisiden sonra yatiyor toplanan para birseye degmiyor. Ama oyle bir girisim olursa ben sapina kadar varim..
15 Dk sonra Avrupa'da transfer donemı bıtıyor
javanoviç halen istanbuldamı acaba.bilgi verecek varmı
javanoviç halen istanbuldamı acaba.bilgi verecek varmı
Eyvallah, + rep.
Yunanlari ezdigimizi biliyorum, o maci izlemek icin ayrilmistim zaten pc nin basindan.
Bu arada Ardaya teklif oldugunu hangi site yazdi, Galatasaray org mu yoksa, Madridin resmi sitesi mi?
Onun yerine gidin forma alın, aynı şey. Diğeri imaj zedeler.
Eyvallah, + rep.
Yunanlari ezdigimizi biliyorum, o maci izlemek icin ayrilmistim zaten pc nin basindan.
Bu arada Ardaya teklif oldugunu hangi site yazdi, Galatasaray org mu yoksa, Madridin resmi sitesi mi?
Namık, bir de şöyle düşün.
Adamın kariyeri Roma, Arsenal, Real, Sevilla gibi takımlarda geçmiş. Sadece bir kez kiralanmış, geri kalan transferlerinin maliyetlerinin değeri 30 milyon £. Adamın kariyeri boyunca 30 maçın altına indiği yok bir sezon içinde. Fiziğe önem verilen İtalya ve İngiltere ligleri de dahil buna.
Aynı antipatiyi Neill da toplamıştı transfer haberlerinden sonuç?
Baptista'nın fos çıkma olasılığı çok azdır. Ama gelirse 9. yabancı olur. Kewell tribüne gelir o zaman
Baptista iyidir, oh mis transfer olur. Rahat olun agalar![]()
elano nereye satılacak avrupa da transfer sezonu bugün bitiyor...
biz alamıyormuyuz avrupadan
ntvspor'da yayınlanan gol programında bu akşam güntekinle ersin kameni uzun zamandır ispanya liginde oynuyor sanırım 38 veya 39 yaşında dediler yarıldım resmen...
Angutlar sabah insua kiralık, gs pilot takımlık yapıyor diye dalga geçiyorlardı, hem obsiyonu duyunca sustular hem de kendileri yoboyu kiralayınca iyice morardılar, acaba yobonun obsiyonu kaç milyon pound'dur ?