Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Misimoviç'in gelişiyle Elano'nun verimi artabilir. Tabii oynamak isterse arkadaş :)

bakın beyler yurtdışında takımlar eziklere nasıl bize nasıl hitap ediyor. gurur duyun

Everton : "Joseph Yobo is set to join Turkish "outfit" fb on a season long loan."

Yobo Set To Join Fenerbahce / News Archive / News / evertonfc.com – The Official Website of Everton Football Club

Liverpool : "Emiliano Insua has joined Turkish "giants" Galatasaray"

Full-back seals loan deal - Liverpool FC

giant:dev

kocaman

dev gibi

çok büyük

koskocaman

outfit: takım, ekip

alıntıdır.

Ben varim ama kardesim boyle iyi niyetli girisimler 100 kisi 200 kisiden sonra yatiyor toplanan para birseye degmiyor. Ama oyle bir girisim olursa ben sapina kadar varim..

Olmuyor demek le hiç olmaz. Başalamak gerekli daha çok kişiye ulaşmak gerekiyor, özellikle site de yöneetici olan arkadaşların arkasında durmak gerekiyor. Nihayetinde burda körler sağırlar birbirini ağırlar formatından çıkıp takıma somut direkt ve en üst seviyede katkı sağlayacak bu operasyon için parmak sallamak elden geldiği kadar aydan aya para koymak neden olamasın. Şu önemli kulübe katkı olsun diye kombine kart almak , gsstore dan lisanslı ürün almak gsm hattını kullanmakla havuza para atıyoruz yönetim istediği gibi kullanıyor bizlerden topladığı bu paraları. Bizlerde burada o gelsin bu eksik bu niye geldi Kimn gelecek diyip duruyoruz halbuki; spesifik bir konudas Gökhan İnlerr ve Nuri Şahini orta sahımıza istiyoruz adlı bir platforma koyacağımız paranın ne için kullanılacağını bilir olacaz ayrıca oyuncular üzerindde de bu kadar istenmek potansiyel tercih sebebi olmamıza yol açacaktır . Kesinlikle denenmeli başarabiliriz yetrki inanalım ve çalışalım

Namık, bir de şöyle düşün.

Adamın kariyeri Roma, Arsenal, Real, Sevilla gibi takımlarda geçmiş. Sadece bir kez kiralanmış, geri kalan transferlerinin maliyetlerinin değeri 30 milyon £. Adamın kariyeri boyunca 30 maçın altına indiği yok bir sezon içinde. Fiziğe önem verilen İtalya ve İngiltere ligleri de dahil buna.

Aynı antipatiyi Neill da toplamıştı transfer haberlerinden sonuç?

Baptista'nın fos çıkma olasılığı çok azdır. Ama gelirse 9. yabancı olur. Kewell tribüne gelir o zaman :(

Baptista iyidir, oh mis transfer olur. Rahat olun agalar ;)

Aga, tribün olayını geçelim bence :) İllaki sakat oluyor yahu bu takımda :(

Bak diyorum ya o zamanki performansına az biraz yakın oynayabilse şov yapar ama içimde negatif bir his de var. Fizik olarak bu adam zaten tartışılmaz tartıiştığım konu pasörlüğü de değil temposu. Tempolu oynayabilecek mi ileri geri bunu yapabileceğine inanılıyorsa buyursun gelsin :)

Beyler çok sağlam duyum aldım. Kaynağım bir yönetici.

Wolsburg'un orta sahası Misimovic ile çok yakından ilgileniyoruz. Umarım gerçekleşir, müthiş yaratıcı bir futbolcu.

yazdıklarım tamamen doğru..

dün fb li bir arkadaş sordu kimi aldınız diye.bende misimoviç dedim.güldü bana..50 yafındaki adamı ne yapacaksınız la diyerek alay etti.mal misimoviçi simoviç zannetmiş.konu açıklığa kavuşunca bir şey diyemedi kayboldu:))

yemin ederrim aynen böyle oldu..

Angutlar sabah insua kiralık, gs pilot takımlık yapıyor diye dalga geçiyorlardı, hem obsiyonu duyunca sustular hem de kendileri yoboyu kiralayınca iyice morardılar, acaba yobonun obsiyonu kaç milyon pound'dur ?

kiralık gelen adamı aşağılama da tek bizim ülkede vardır herhalde. galatasaray bir başlattı yabancı kiralamayı sanki çok ayıp bir şey. avrupa'da, yıldızları kiralıyorlar birbirlerine.

baktı fb ve bjk yönetimi mantıklı iş, onlar da giriştiler.

bu arada bjk bir forvet aldı mı? keane diyorlardı? yoksa hala robinho mu bekliyorlar :D

arkadaşlar 2 gündür yoktum, biliyorum konu ile hiç alakası yok ama affınıza sıgınarak soruyorum Bjk nin ROBİE KEANE ile ilgili bir girişimleri varmış. dogrumu, alma şanslerı varmı ? belki konuyu bilen haberdar olan bir arkadaşım vardır. Şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt