Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sigara içmek elbetteki Sporcu için bir engel ama Hakan Baltanın bu formu sigarayla alakalı değil.Yeni mi başladı sanki sigaraya

bu formu sadece sigraya bağlı değil tabiki ama bir futbolcunun sigara içmesi onun formuna kondisyonuna dikkat etmedğini ve sorumsuz davranışta olduğunu gösterir

zidane mükemmel di diyosunuzda sigara içtiği için mi o kadar iyi di sanki içmese daha iyi olmazmıydı

Zidane ile Hakan'ın mevkileri aynı mı? Zidan koşmazdı. Ama Hakan mevki icabı çok koşması ileri gidip geri gelmesi gerekir.

Zidane koşardı. Cidden çok da koşardı. Zidane'in sayısız maçını izledim ve Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi 5 adamından biridir. Onun gibi bir adam şu zamanda yok.

Arkadaslar orta sahaya yerli futbolcu alinir eger alinirsa. Oraya yabanci bir futbolcu düsündüklerini sanmiyorum. Kimi nerde oynatacaksin, kimi keseceksin? Cana ve Misimovic varken Mustafa Sarp´da elinden geldigince birseyler yapar artik. Yapacak birsey yok. Eger yabanci transferi yapilacaksa forvete yapilmasindan yanayim. Orta sahaya da Nizamettin veya Murat Ceylan gibi bir futbolcu alabilseydik hicbir sorunumuz kalmazdi bence. Ama son gün nasil ikna edeceksin bizim köylü kurnazi Anadolu kulüplerini. Cok zor. Veli Kavlak ve Yasin Pehlivan´da müthis olurdu ama hicbirsey duymuyoruz artik o transferler hakkinda.

Box to box bulmak çok zor,bildiğim kadarıyla Rijkaard sol bek isteği,orta saha isteğinin önünde geliyordu - ki bunu ben 1 aydır bu forumda yazıyorum -

Yeni net bir bilgi yok ama sanırım yerli bir orta saha bakılıyor - genç gelecek vadeden - ama bu pek bir önemli değil bana göre

:D

Onun için sol bek daha önemli,bunu 23123 kere yazdım :D

Orta sahayı sol beke tercih etmesi komedidir :) sonra millet başlamasın yine her yenilgi de orta saha almadınız ayhan barış hep sizin yüzünden diye.

baptista keske gelse ben cok isterim orta sahada misler gibi oynar baros a bisey olmasinda velevki sakatlandi koy forwete orda da oynar :)

transfer sezonu kapanmadımı beyler biri cvb yazsın yaww baptista falan diyolar ne işşş

kimin sigar veya nargile ictigi önemli degil...isterse günde iki paket sigara icsin...önemli olan performans...performansini göstersin ne yaparsa yapsin...

Performansını etkiler.

Eğer öyleyse kendine yazık ediyor.

Öyle büyük ihtimal. Arkadasımdan duydum. Çok yakın bi arkadasım ama. İzmir'de ki bir cafede görmüşler. İlk Delgado sanmışlar hatta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt