Ekrem Yılmaz
Sarı Üye
- 28 Kasım 2008
- 739
- 0
- 1.286
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sigara içmek elbetteki Sporcu için bir engel ama Hakan Baltanın bu formu sigarayla alakalı değil.Yeni mi başladı sanki sigaraya
Sanchez nasıl Udinese'de kaldı ya ben de ona şaşıyorum..
Zidane ile Hakan'ın mevkileri aynı mı? Zidan koşmazdı. Ama Hakan mevki icabı çok koşması ileri gidip geri gelmesi gerekir.
Ölelim mi yani? Her sene UEFA'dan eleniyoruz.Bu sene biraz daha erken oldu,yani değişen pek bir şey yok.
Box to box bulmak çok zor,bildiğim kadarıyla Rijkaard sol bek isteği,orta saha isteğinin önünde geliyordu - ki bunu ben 1 aydır bu forumda yazıyorum -
Yeni net bir bilgi yok ama sanırım yerli bir orta saha bakılıyor - genç gelecek vadeden - ama bu pek bir önemli değil bana göre
Onun için sol bek daha önemli,bunu 23123 kere yazdım![]()
Benim düşüncem, Zidane gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusudur. Hakikaten onun kadar zekisi gelmedi.
Bence sergen'de zidane kadar iyi futbol zekası konusunda.
Morientes futbola veda etmiş
bu formu sadece sigraya bağlı değil tabiki ama bir futbolcunun sigara içmesi onun formuna kondisyonuna dikkat etmedğini ve sorumsuz davranışta olduğunu gösterir
kimin sigar veya nargile ictigi önemli degil...isterse günde iki paket sigara icsin...önemli olan performans...performansini göstersin ne yaparsa yapsin...
Eğer öyleyse kendine yazık ediyor.
ok degisen bisey yok
senelerdir CL yede giremiyoruz olelimmi, bu senede gitmeyiz degisen bir sey yok![]()