Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

W.Bremen M.Rosenberg'i R.Santander'e kiralamış, verilmez satmazlar deniliyordu.

5.5m euroya kaliteli genç forvet zor bulunur, alınmaz diyorlardı. R.Lewandowski B.Dortmund'a 4.5m euroya gitti.

Dususteki Odemwingie W.B.A'ya 3m euroya gitti 29 yaşında.

PSV'li Carlos Salcido Fulham'a 2m euroya gitmiş.

Monzon, Otamendi gibi genç Arjantinliler (bence o kadar iyi değiller) 2 ve 4m euroya gittiler.

Sevilla'lı Romaric(G.Saray için cok isterdim) Zaragoza'ya kiraya gitti.

2.5m euroya PSG'ye giden Bodmer'de ucuza gidenlerden.

M.Fathi tekrardan Mainz'e kiralandı zaten sozlesmesi 2011'de bitiyor.

Caner bizde 3.5m opsiyonla(tavan rakam) kiralık sozlesmesi bittikten sonra F.Bahçe'ye 2m euroya gitti.

biz de biliyoruz annan defansif oyuncu tamam da bu adam b2b oynamayacak mı? yani bir futbolcunun hücuma hiç mi katkısı olmaz, ne asist anlamında ne gol anlamında hücum gücü bu kadar zayıf bir oyuncu görmedim ben?

oynayamaz gol ve asist özelliği yok sadece koşar kısa pas yapar yaratıcı değil...

Gerçekten anlamıyorum twitterda adam mı çalıştırıyoruz?Herhangi bir şahıs bir tweet yazsa anında burda nasıl oluyor bu?

ftw1905

Beyler Annan yazarken lütfen çift "n" ile yazdığınızdan emin olun :)

insua 'yı takıma 5 yıllığına alsak eğer kumaşı iyiyse zaten 9-10 a satarız.

Nasıl futbol bilgisidir bu? Tekrar hatırlatıyorum. Koskoca Gattuso'nun Milan kariyeri boyunca sadece 7 golü var.

Ayrıca Annan box to box oynamayacak. İki tane defansif orta saha + 10 numara olacak. Annan, box to box oyuncusu değil zaten.

futbol bilgisiyle alakası yok burada yazılanlar b2b transferi yapılacağı şeklinde ben de bu adam onun için uygun değil demek istiyorum yoksa 2 tane önliberolu sistemde olmaz diye birşey yok, elbette olur, ben diğer anlamda çok faydasız olacağını söyledim, umarım anlaşmışızdır.

W.Bremen M.Rosenberg'i R.Santander'e kiralamış, verilmez satmazlar deniliyordu.

5.5m euroya kaliteli genç forvet zor bulunur, alınmaz diyorlardı. R.Lewandowski B.Dortmund'a 4.5m euroya gitti.

Dususteki Odemwingie W.B.A'ya 3m euroya gitti 29 yaşında.

PSV'li Carlos Salcido Fulham'a 2m euroya gitmiş.

Monzon, Otamendi gibi genç Arjantinliler (bence o kadar iyi değiller) 2 ve 4m euroya gittiler.

Sevilla'lı Romaric(G.Saray için cok isterdim) Zaragoza'ya kitaya gitti.

2.5m euroya PSG'ye giden Bodmer'de ucuza gidenlerden.

M.Fathi tekrardan Mainz'e kiralandı zaten sozlesmesi 2011'de bitiyor.

Caner bizde 3.5m opsiyonla(tavan rakam) kiralık sozlesmesi bittikten sonra F.Bahçe'ye 2m euroya gitti.

romarici keita önermişti çok sağlam oyuncu...

Romaric gercekten süper olurdu aslinda, keskeee diyorum.

taner odabaşın mesajını moderatöre bildirin ! şifrenizide değiştirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt