Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

misimovic21.png
insua6.png

Forma numaralari boylemi olacak Misi ve Insuanin ?

Ve bir sorum olacak o formanin arkasindaki font bu senenin fontuysa ozel mesaj ilen bana yollayabilirmisin cok ariyordum

ardaya yapılan teklifi yayınlamak olmamış arkadaşlar bunda amaç nedir anlamadım trabzondan onur ile selçuğu alsak yerine g.zan m.sarp h.balta ayhan barış aykut versek yemezlermi:)

Amaç Ardayı yerden yere vuranlara Cevap vermek.Bu Oyuncu Avrupa Ve Süper Kupayı kaldıran takım istedi alamadı,Haddinizi Bilin demek

bu sene galiba alternatif forvetimiz Kewel olacak. Battal da var zaten.

1-Elano Satılmaz ise Zaten Yabancı Sayımız 8,Biri daha Geldi etti,9.Kim Tribünde Oturacak ?

2-Jovanovic Prekazi ile birlikte neden Türkiye'ye Gelmiştir,Amaç Nedir ?

Bu Soruları Mantıklı Cevaplayan Bir Renkdaş Arıyorum.

1.Bizde her zaman en az 2 sakat yabancı olur onun için hiç bir zaman Tribünde sağlam kimseyi göremeyiz.

2.Bizim yönetim Prekazi'nin getireceği oyuncuyu yedekte bekletiyor ve Prekazi'ye çok büyük saygısızlık yapıyorlar.

Caner Renkdaş,şöyle bişey diyim sana.Yeni Transfer'in Olup Olmayacağı durumu yüzdeye vurmanı istiyorum.(Aldığın duyumlar + Senin Düşüncen)

Bilgi olarak transferi bitirdik açıklaması var - doğru ama bilerek mi böyle söylendi orasını bilemem -

yorumum ise bu bilginin ters köşe yapmak için değil,gerçekten söylendiği yönünde

Bana göre yabancı transferini tamamladık.

Yerli konusunda fazla birşey söylemek istemiyorum son dakikada genç gelecek vadedin bir isim alınabilir.

Belki yarın bir Giovani Dos Santos süprizi olabilir mi acaba içime doğdu bir anda kaynak falan diyip yemeyin başımın etini.

Helvaci:Santos ilerleyen yıllarda da bizle olabilir falan demişti diye hatırlıyorum bir röportajda.Opsiyonlu kiralık olur mu acaba.

Kaleci Transferi ile şöyle bir haber var sizin için

kaleci kameni espanyol'da kaldı... galatasaray'ın teklif ettiği 2 mil euro kabul edilmedi...

ErsinDuzen

Ardayı son güne beklettilerse demekki sırf fiyat kırmak için beklemişler

Demekki ardaya epey talip var

Yürü be Arda git seneye gururlandır bizi demek istiyorum

aynen ama bence bu yıl yolcu umarım çok iyi performans sergiler dediğim gibi romanya maçındaki şutları çok iyiydi öyle güzel şutlarda çekebilse çok büyük fiyatlara gider umarım bizi gururlandırıcaktır . ardanın istediği l'pool taraftarları forumlarda ağlıyor sign arda please diye ingilterede yaşayan tottenham ve fenerbahçe taraftarı kkuzenim (gs düşmanı değildir sever) :D liverpool'lu arkadaşlarının hepsinin ardayı çok istediğini en çok alınmak istenilen oyuncuların başında geldiğin ama taraftarları tarafından yönetim tarafını bilemem bence bu transferde engel olarak l'pool'un maddi sorunları olabilir hodgson ilgilenmiyoruz dedi ama bence giderse başkan ancak liverpool'a verir .. ardayı cidden deli gibi istiyorlar:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt