Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kardeşler bjk Uğur İnceman'ı yollamış o kadar kötümüydü bu adam ya veya sakatlığı mı varki bizim ortasahada oynayabilcek kapasitede değil mi en azından son yıl hiç takip etmesem de fena topçu değil gibi gelmiştir bana hep?

bugün gstv de yapılan röportajları izlyebileceğim bir link varmı?

Alt yapıdan da adam çıkarmak lazım artık

Ahmetler cumhurlar yavaş yavaş oynamalı diye düşünüyorum özellikle Türkiye kupasında Bu arada çağlar düzelince acaba defansın göbeğinde iş yapar mı

1283294546147663.jpg

çağlar defansın göbeğinde oynasın bu takım ligde gol yeme rekoru kırar o kadar iddialıyım.

Alt yapıdan da adam çıkarmak lazım artık

Ahmetler cumhurlar yavaş yavaş oynamalı diye düşünüyorum özellikle Türkiye kupasında Bu arada çağlar düzelince acaba defansın göbeğinde iş yapar mı

1283294546147663.jpg

cumhur cana yapsaydın bari veya cana annan

baptista ve emana takımda istenmeyen adam haline geldiler. tabiri caizse takımların ellerinde kaldı. son gün fiyat düşürtecek adnan sezgin, işi biliyor :D

Forvet transferi konusuna katilmamak elde degil. Gecen sene yaptigimiz hatanin aynisini yine yapiyoruz. Batdal geldi en azindan diyorduk ama o zamanlar Pektemek falan da konusuyorduk. Batdal 3. forvetti yani. Simdi Baros form tutmakta, Batdal sakat, 3. forvet Kewell...

Allah korusun Baros'a yine birsey olsa gecen seneki gibi (ahirette Emre B.'na kallavi bir tokadim var gecen sene sakatladigi icin Baros'u), yine 4-6-0 muhabbetlerine geri donecegiz. Olacak is degil gercekten.

Baptista, her ne kadar cok bayilmasam da kendisine, ve Annan'i daha cok istiyor olsam da, fena fikir gibi gozukmuyor su anda.

Ama saniyorum kapattik transferi. Ve aslinda durum hic de dusundugumuz kadar iyi degil. Ne kaleye, ne defansa, ne orta sahaya, ne de forvete istenen takviyeler yapilmadi, arti elimizde Keita eksi Pino zararimiz ne kadar? denklemi var...

kaleye zaten kıt olan yabancı kontenjanını kale için harcamazlar zaten ufuk kazanılmalıdır, insua defansa, misimovic de ortasahaya geldi işte sen kimleri istiyorsun buralara daha başka?

Renkdaşlar bnce yarın jadson sürprizi olabilir demedi demeyin(:

yarın sabah otobüse biniyorum kendi evime dönüyorum. 3 gibi evde olurum son 2 saat nöbetteyim gene :D o zaman getirin birini haydi bakalım.

Arda bir an evvel karar vermeli. Galatasaray´dan Avrupa´ya mi acilmak istyor, yoksa Galatasaray´in Totti´si mi olmak istiyor. Ben Galatasaray dedikleri zaman herkesin aklina Arda´nin gelmesini istiyorum. Arda icin en dogru secim bu olacaktir. Avrupa´ya acilmak yerine, Galatasaray´da efsane olmasi gerektigini düsünüyorum ve Galatasaray´i Avrupa´nin en büyük takimlarinin arasina sokmalarina yardimci olmasini istiyorum

roma borielloyu aldı demek ki baptistayı şutlayacaklar bize gelir inşallah iste forvet oynasın iste oyun kurucu sağ sol açık veya ön liberoda box to box oynasın bi kalede oynamadı bu adam.

adriano'yuda aldılar...

toni adriano ve boriello... zaten 3 forvetleri var ama adriano sakat şu an...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt