- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 15 Saat!
renkdaş valla sana iyi yedirmiş
Sol ele dikkat![]()
renkdaş valla sana iyi yedirmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol ele dikkat![]()
Gelirse kim gelir şu saatten sonra?? En yakın sizce kim??
"Roma ucundan forvet alıyor" ne demektir sorabilir miyim?
Gelirse kim gelir şu saatten sonra?? En yakın sizce kim??
Felipe Caicedo da Levante'ye gitmiş kiralık olarak Bu adamı neden almadık bir anlasam. Genç forvet işte bedelsiz.
ona 10 verene kadar git 15 e g.inleri al o zaman söylediğin paralar birbirinin 2 katı milyon eurolardan bahsediyoruz kuruşlardan değil renktaş.
Mantıklı olan Ortasaya Nuri'yi almak Baptistaya 5 milyon verene kadar Nuri gibi genç ve türk bir oyuncuyu 10 milyona almak daha mantıklı.
İlla alternatif forvet istiyorsak Caicedo'yu alırız Chelsea'den hem genç hem az maliyeti az hemde yedek bekler.
15 g.inler'e vericegime üstüne biraz ekler diego'yu alirdim![]()
Bakma sen ona bizdede pis kurtarışlar yaptı ama olur olmaz goller yemeside bonusuydu heryerde aynıdır bence.Real Zaragoza'nın maçını izledim beyler. Leo Franco müthiş kurtartışlar yaptı.
Mondi'nin çok pis ahı var bizde buna inanıyorum.![]()

devamlı forvet alıyor...... adriano,boriello(dün aldılar)
bende biraz daha ekler ronaldihoyu alırdım![]()
"Roma ucundan forvet alıyor" ne demektir sorabilir miyim?
facebookda kamil diye bir şahıs baptista gs de diyo nerden biliyosun diye sordum havalimanında çalışan arkadaş söyledi diyo ne zaman incek belli değil diyo inanmıyorum ama aklımada dün gece olanlar geliyo
alıntı:aslanyürekliler
Sol ele dikkat![]()
hahahaha suyu püskürttüm 
Asıl reis bu
![]()