Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 15 Saat!

Felipe Caicedo da Levante'ye gitmiş kiralık olarak Bu adamı neden almadık bir anlasam. Genç forvet işte bedelsiz.

Bütün umutlarım suya düştü :(:(

Kaç gündür yazıyorum şu adam alın diye:mad::mad:

Geleceğin Drogbası opsiyonlu alacaktık yada direk parayı basıp alacaktık görün bakın ne sükse yapacak İspanya liginde:sad007::sad007:

Annan veya Emana dan birini almamız lazım.

ona 10 verene kadar git 15 e g.inleri al o zaman söylediğin paralar birbirinin 2 katı milyon eurolardan bahsediyoruz kuruşlardan değil renktaş.

o da çok zor inter 13 napoli 14 vermiş kabul etmemiş udinese... kısacası satmazlar gökhanı yada çok uçuk paralara satarlar...

Cevap: Transfer Nöbeti

Mantıklı olan Ortasaya Nuri'yi almak Baptistaya 5 milyon verene kadar Nuri gibi genç ve türk bir oyuncuyu 10 milyona almak daha mantıklı.

İlla alternatif forvet istiyorsak Caicedo'yu alırız Chelsea'den hem genç hem az maliyeti az hemde yedek bekler.

Sturrridge'den bahsediyor olmayasınız ? Caicedo City'deydi, Levante'ye kiralanmış.

https://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2010/08/31/2097555/manchester-city-striker-felipe-caicedo-joins-levante-on

Elano bizde kötü bir sezon geçirdi geçen sene. Ama yeniydi. Sonra Dünya kupasında müthiş oynadı ve şansız bir sakatlık geçirdi. Sakatlığı düzeldi şimdi ve takıma büyük katkı sağlıyacağını düşünüyorum. Ayrıca geçen sene bizde defansif rollerde oynadı . Kendini o yönde geliştirdi. İki yönlü orta sahamız Elano olacaktır. Tüm dünyaya kendini kanıtladı biz burun kıvırıyoruz, adama destek olalım köstek değil.

Kewell-Pino-Arda kanatları değişmeli olarak kullanacaklardır. Sıkıntımız olmaz.

baptista o fizik o mücadele ile defans bile oynar adam sevilla arsenal real bu takımlarda hep b2b oynadı..roma da orta saha da de rossi perrotta pizarro vardı zaten ondan oynayamadı o bölgede...

facebookda kamil diye bir şahıs baptista gs de diyo nerden biliyosun diye sordum havalimanında çalışan arkadaş söyledi diyo ne zaman incek belli değil diyo inanmıyorum ama aklımada dün gece olanlar geliyo

alıntı:aslanyürekliler

Yok artık ya((: buna inanılırr mı

Adnan Polat bir Misimovic transferiyle taraftarı uyutacağını sanmıyordur umarım?

Bu takıma adam gibi bir ortasaha alınmazsa halimiz duman olur,bunu görmek bu kadar zor mu???

Asıl reis bu:D

x610.jpg

abi su adamin resmini koymayin ya icim cizz ediyo boyle adam gelirmi acaba bize gene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt