Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 15 Saat!

Insua Milli takım gidecekmi ?

Misi ne zaman donucek milli takımda ?

Cevap verin please :)

Sucuk demeyin bana bu saatte açık bakkal aratacaksınız insana.

hobbaaaa .. radyosporu açın spiker galatasaray.org un dünyada L.A lakers dan sonra dünyada en çok tıklanan spor sitesi futbol takımları içinde 1.oldugunu.. Galatasaray facebook fan sayfasının en çok hayran kitlesine sahip oldugunu facebook kendi açıklamış.. noldu lan kuşcuklar övünülcek neyiniz var . güya 35 milyon taraftarınız varmış ya

hobbaaaa .. radyosporu açın spiker galatasaray.org un dünyada L.A lakers dan sonra dünyada en çok tıklanan spor sitesi futbol takımları içinde 1.oldugunu.. Galatasaray facebook fan sayfasının en çok hayran kitlesine sahip oldugunu facebook kendi açıklamış.. noldu lan kuşcuklar övünülcek neyiniz var . güya 35 milyon taraftarınız varmış ya

Fenerbahçe Cumhuriyetinde internet yok ondandır.:D :D

Resmi sitenin istatistiğini bilmiyordum da FAcebook'ta birinci olduğumuzu biliyordum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt