Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

Eğer yarın Ledesma, Lucas ikilisinden biri gelsin buraya bu isimleri atan yöneticiler 100'er $ ile ödüllendirilmelidir. Ama diyorum ki; Bakın görün balon çıkacak ve hiçbiri gelmeyecek, büyük ihtimalle de transferi dün noktaladık.

Yeni yabancıyı aldık da Misimovic 'i Türk yapıyoruz. Hey Allah 'ım :D

Ulan gene kiralık oyuncu getiriyorlar, yeter be ! Sezon sonu hepsi birer birer gidiyor, opsiyon falan yalan oluyor. Her sene kadro yenilemekten bıkmadılar, adam gibi bonservisiyle alın şu oyuncuları. Yetti be ! :mad:
Niyeki işimize gelse alırdık ama bencede santosda jo,da yeterli güven vermedi.

Yok banada öyle geliyor sadece attığı mesajı yansıttım bu arkadaş Galatasaray Yönetim Kurulunun teyze çoçuğu. Yani direk olarak arıyabiliyor aradımı aramadımı yada ondan mı öğrendi bilmiyorum konturum olmadığından mesaj atamıyorum kendisine.

No yu ver. Dakikam var benim.

ben şahsen annanı tercih ederim lucasa bile adam 5 ciğerli resmen bu arada ledesma gelirse ki hala gelebilir. Bu forum ledesmaya saplantılı heralde istanbula indiğinde 10 15 sayfa atlar her refreshte. :D bu arada ledesma gelirse barça gibi pas yaparız

ben şahsen annanı tercih ederim lucasa bile adam 5 ciğerli resmen bu arada ledesma gelirse ki hala gelebilir. Bu forum ledesmaya saplantılı heralde istanbula indiğinde 10 15 sayfa atlar her refreshte. :D bu arada ledesma gelirse barça gibi pas yaparız

Öyle bir top oynar ki Guti 'yi unutturur ;)

Ya git Allah aşkına. Takımın yerli kalitesi yerlerde sürünüyor, bunlar parasızlıktan oyuncu kiralıyorlar. Adam gibi gitsinler bonservisleriyle alsınlar, yoksa hiç almasınlar. Ben M.Sarp'a razıyım kiralık gelecekse.

kiralık olcağını nerden biliyorsun? Sarp'a razıymış allah akıl fikir versin o zaman ne deyim..

google'a christian ledesma yazın 2. sonuç gsc çıkıyordu ledesma konusu kitlenmeden önce :D :D

Yok banada öyle geliyor sadece attığı mesajı yansıttım bu arkadaş Galatasaray Yönetim Kurulunun teyze çoçuğu. Yani direk olarak arıyabiliyor aradımı aramadımı yada ondan mı öğrendi bilmiyorum konturum olmadığından mesaj atamıyorum kendisine.

Kontör atın Dragon'a :asd:

Bence varya, zaten bir orta saha daha aliyorsak, sat Elano'yu hem yer acilsin hemde soyle bi 10-15m gelir olsun

O paranın bir kısmına Servet'i kat Sercan'ı al, hazır yedek kalmaktan rahatsızken ve Bursa taraftarı satışına çok da isyan edemeyecekken :)

Niyeki işimize gelse alırdık ama bencede santosda jo,da yeterli güven vermedi.

Alamazdık işte. İkisinin de bonservis ücreti yüksekti ve günü kurtarmak için yapılan transferlerdi. Gene aynısını yapıcaklar. Lanet olsun ! :o

B_7c134a794e825d6d7efbc4d7b441325d.jpg

O değilde hayatımda ilk kez kağıt üstü Teklif görüyorum.Gerçekten ilginç

Faksla resmi teklif yapmis adamlar enteresan bir yonu yok bana kalirsa.

ONEMLI :

Liverpool taraftarinla konusuyorum, adam diyorki

Insua'yi siz 1 seneye kiraladiniz, 21 yasinda henuz ama milli takiminda oynamis bile

Ama bu yonetim bilmiyormuki Insua'nin sozlesmesinin bitmesine zaten 1 sene kalmis ?

Yani Insua'yi alirsak bedavaya aliyoruz beyler.

Yonetim iyi kazik atmis Liverpool'a :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt