Semih Cansız
Sarı Üye
- 4 Ocak 2009
- 222
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !
Allah neşemizi bozmasın.
Allah neşemizi bozmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niyeki işimize gelse alırdık ama bencede santosda jo,da yeterli güven vermedi.Ulan gene kiralık oyuncu getiriyorlar, yeter be ! Sezon sonu hepsi birer birer gidiyor, opsiyon falan yalan oluyor. Her sene kadro yenilemekten bıkmadılar, adam gibi bonservisiyle alın şu oyuncuları. Yetti be !![]()
Yok banada öyle geliyor sadece attığı mesajı yansıttım bu arkadaş Galatasaray Yönetim Kurulunun teyze çoçuğu. Yani direk olarak arıyabiliyor aradımı aramadımı yada ondan mı öğrendi bilmiyorum konturum olmadığından mesaj atamıyorum kendisine.
arkadaşlar lorik cana şu an zaten çifte vatandaş hem kosova hem arnavutluk vatandaşı 3te vatandaşlık diye bir şey olmadığı için türk olamıyor yoksa çoktan türk olmuştu.
No yu ver. Dakikam var benim.
ben şahsen annanı tercih ederim lucasa bile adam 5 ciğerli resmen bu arada ledesma gelirse ki hala gelebilir. Bu forum ledesmaya saplantılı heralde istanbula indiğinde 10 15 sayfa atlar her refreshte.bu arada ledesma gelirse barça gibi pas yaparız
Ya git Allah aşkına. Takımın yerli kalitesi yerlerde sürünüyor, bunlar parasızlıktan oyuncu kiralıyorlar. Adam gibi gitsinler bonservisleriyle alsınlar, yoksa hiç almasınlar. Ben M.Sarp'a razıyım kiralık gelecekse.
Yok banada öyle geliyor sadece attığı mesajı yansıttım bu arkadaş Galatasaray Yönetim Kurulunun teyze çoçuğu. Yani direk olarak arıyabiliyor aradımı aramadımı yada ondan mı öğrendi bilmiyorum konturum olmadığından mesaj atamıyorum kendisine.

Bence varya, zaten bir orta saha daha aliyorsak, sat Elano'yu hem yer acilsin hemde soyle bi 10-15m gelir olsun
Niyeki işimize gelse alırdık ama bencede santosda jo,da yeterli güven vermedi.

Yeni yabancıyı aldık da Misimovic 'i Türk yapıyoruz. Hey Allah 'ım![]()
![]()
O değilde hayatımda ilk kez kağıt üstü Teklif görüyorum.Gerçekten ilginç