Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

Yüksek ihtimal öyle olucak. Evet Sarp'a razıyım çünkü kiralık oyuncudan hayır gelmez. Ayrıca sezon sonu hepsi gidiyor ve yeni oyuncular alınıyor. Hani nerede kaldı istikrar, kadro iskeleti ? Her sene yeni baştan kadro kuruluyor, yetti artık.

Bu konuda haklısın bende bıktım artık her sene kadro iskeletinin oluşmamasından ama yapacak bir şey yok bu saatten sonra sinirinden böyle söylüyorsun sen şu an Allah aşkına söyle sezon Bam üçlüsüyle biter mi? kiralıkta olsa gelsin Lucas inan faydalı olacaktır..

İnsua'ın sözleşmesinin son senesi olduğuna eminmisiniz. Transfermarkt'de 2012 diyor sözleşme bitiş tarihine. Liverpool yönetimi o kadar salaklaşamaz heralde. Kendi adamlarının sözleşmesinin ne zaman biteceğini biliyorlardır heralde. Yoksa bizle neden opsiyonlu sözleşme yapsınlar ki.

Arkadaşlar

Lucas-Annan-Baptista üçlüsü nereden çıktı

Kaynak nedir?

Kiralık oyuncudan hayır gelmez lafı saçma. 2 3 oyuncudan verim alamadık diye hepsi öyle olucak diye bişey yok.

Görürüz ! Hem hayır gelse ne olucak ? Sezon sonu gidicek adam. Nerede kaldı istikrar.

Yanliz söyle bir durum var bu sefer. Seneye nakit akisi felan az cok düzene girecek. Gelirler artacak. Aslantepe devreye girecek.

Sampiyon olma ve Sampiyonlar ligine kalma ihtimalimiz var.

Buralardan gelecek gelirlerli düsün.

Opsiyonu kullanmak istersek kullaniriz yani :)

Kağıt üstünde kalır o söylediğin.

lucas gelirse büyük ihtimalle kiralık olacak ve bende istemiyorum annan bonservisiyle gelir o yüzden annan'ı istiyorum.

Aynen.

Hadi yetsin, ben yatıyorum, yarın uyandığımda hevesle kalkıp durumlara bakmak için bir sebebim var :)

Herkese iyi geceler, iyi sabahlar...

Günün ilerleyen saatlerinde görüşürüz :)

Yanliz söyle bir durum var bu sefer. Seneye nakit akisi felan az cok düzene girecek. Gelirler artacak. Aslantepe devreye girecek.

Sampiyon olma ve Sampiyonlar ligine kalma ihtimalimiz var.

Buralardan gelecek gelirlerli düsün.

Opsiyonu kullanmak istersek kullaniriz yani :)

gecen sene bu laflari duymadim de renkdas:)

hep ayni terane, gunu kurtarma cabalari

Size söyledim transfer gelecek diye 2004'ten beri her zaman son günde birilerini aldık.Hele Adnan Sezgin son gün bombaları meşhurdur.

Kesin diyemiyoruz sadece görüşmeler var . Kesin olsa zaten söylerdik.Görüşmeler olduğuna göre demek transfer yapılmaya çalışıyor olur olmaz bilemeyiz...

Eyvallah dostum sağolasın...olma ihtimali yüksek mi peki sizce bide bunu söyleyin yatcam saat 12 de nöbrtime kalkcam(:

beyler bişey soracam kiralama işi transfer döneminden sonrada olabiliyormu

Görürüz ! Hem hayır gelse ne olucak ? Sezon sonu gidicek adam. Nerede kaldı istikrar.

İstikrar genel olarak hiç bi takımda yok zaten Türkiyede anormal bişey değil yani. Ama ben İnsuanın bu sene faydalı olucağını düşünüyorum en azından top kaptırıp sallana sallana geri gelmez.

DELNAN(!) POLAT

Bu teklif bana gelse bende reddederim adamlar daha Başkan'ın ismini doğru yazmaktan aciz para mı gönderirler :D

VARAN 1: DELNAN POLAT Kim ? :D

VARAN 2: ATLETICO MADRID YÖNETiMi iNGiLiZCE öZüRLü, NEDEN Mi ? : ''I WANT TO MAKE AN''D'' OFFER...'' ''D'' NE LAN ? ''YAPMAK VE TEKLIF ISTiYORUM'' HAHAHAHA , ATLETICO NUN TEKLIFI NEDEN REDDEDILDI ANLASILDI :D

Günahını almayalim Adnan Sezgin güzel transferler yaptı ..

Cana , Misi , Insua ve Batdal için söylüyorum bunu. birde zamanında yapabilseydi şu transferleri iyi olacaktı.

2011in sonunda bitiyor Insua'nin sozlesmesi

Bu konuda haklısın bende bıktım artık her sene kadro iskeletinin oluşmamasından ama yapacak bir şey yok bu saatten sonra sinirinden böyle söylüyorsun sen şu anAllah aşkına söyle sezon Bam üçlüsüyle biter mi? kiralıkta olsa gelsin Lucas inan faydalı olacaktır..

Kusura bakma kardeş, istemiyorum vallaha. Lucas elbette faydalı olur ama günü kurtarmak adına yapılmış bir hamle. Yönetim adam gibi transfer yapamıyor, günü kurtarmak adına transfer yapıyor. Başarısız olduklarını kabul edip, istifa etmeliler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt