Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

Şu an 8 yabancımız var hem baptista hem annan gelmesin?:D :D

Kaliteli olacak demedim ki :) Ama ilgilendigi yerli futbolcular vardir diye düsünüyorum. Ayrica ne olur ne olmaz diye Jovanovic´in de bekletildigini düsünüyorum.

Bende. Hiç transfer yapılmassa, 10 Ledesma gücünde ki Jovanovic açıklanır.

Not: Hangi Jovanovic tartışması mümkünse olmasın, bu forum bunu bir daha kaldırmaz. :D

Arkadaşlar bu jovanovic branislav mı marko mu?

Şu an Baptista, annan,lucas dan 1 tanesi gelirse çok iyi olur ancak ben trübüne hangi yabancı gidecek onu merak ediyorum açıkcası kim giderse üzülürüm.(8 yabancı var gelenle birlikte 9 olacak)

2 hafta Kewell i sakaz olur, 1 hafta Baros cezali olur, 1 hafta Neil cezali olur.

baska bir hafta Elano formsuz olur, Pino moralsiz olur. Cana kesik yer.

10 Ledesma yı bırak 0,75 Ledesma gücünde oyuncumuz olmadı :)

Bizim icin iyi olmayacak, neden biliyormusun, kontratinda 1 sene kaldi, evet dogru size 21 yasindaki ulkesinde oynamis olan bir solbeki VERDIK. Satmadik ama verdik. Liverpool sen hic hatalarindan anlamiyacaksin.

Galatasaray icin, Insua cok iyi atak yapan bir solbek, hatalari oluyor ama daha genc, 3 sene icinde cok para eder ve biz Liverpool taraftari burda oturup kendimize tekme atabiliriz ( yani uzuluruz :P)

Arda'yi nezaman vereceksiniz.

adnan sezgine bu kadar sallıyoruz ama hatırladığım kadarıyla harry kewellı gs ye getiren en büyük etkendi adnan sezgin..

şu jovanoviclerden 2sinide alalım yoksa bu konu sonsuza dek muamma olur.

Katılıyorum da,

Misimovic? Cana? İnsua?

Yinede bunları "Adnan Sezgin yapmadı" dersen, orasını bilemem.

Onemli olan gelmek istemeyenleri getirmek. Cana, misi ve Insua kendileri acikladilar zaten kuluplerinde mutlu olmadiklarini.

Cana memleketini ozledigi icin ulkesine yakin bir yere gelmeyi istedi. Misimovic zaten gol attiginda bile artik sevinemeyecek hale gelmis. Insua zaten ilk 11 e giremedigi icin gitmeyi istiyormus. dedemi de gondersem o da yapardi bu transferleri.

varmı gelişime ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt