Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

Adnan Sezgin:Sizde bi eleman varmış prekazi önermişti Jovanoviç mi ne onu istiyorum.

P.Yönetimi:Hangisinden bahsediyorsunuz sayın sezgin?

Adnan Sezgin: Ucuz olanı versen karıştırma ortalığı.

P.yönetimi: Markoyu veriyorum o zaman.

:D

orta sahaya gelsin de bi futbolcu da şu yaptığımız transferlerin bi değeri olsun :) çok bişi istemiyoruz yönetim.son vuruşu da yap bitir şu işi

Bizim icin iyi olmayacak, neden biliyormusun, kontratinda 1 sene kaldi, evet dogru size 21 yasindaki ulkesinde oynamis olan bir solbeki VERDIK. Satmadik ama verdik. Liverpool sen hic hatalarindan anlamiyacaksin.

Galatasaray icin, Insua cok iyi atak yapan bir solbek, hatalari oluyor ama daha genc, 3 sene icinde cok para eder ve biz Liverpool taraftari burda oturup kendimize tekme atabiliriz ( yani uzuluruz :P)

Arda'yi nezaman vereceksiniz.

eyvallah hocam bu gidisle transfer nöbeti için ingilizce ögrenicez artık :D

4 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20'lik pay karşılığında galatasaray ile anlaşan mükemmel ön libero. haldun üstünel'e ve zekasına bir kez daha hayran kalmamıza neden olmuştur.

(bkz: in haldun we trust)

(owencan, 13.06.2010 18:52)

owencan duyum vermiş beyler :D

Valla Liverpool taraftari birbirini yiyorlar Insua'yi aldik diye :asd:

It will not work out well for us, do you know why, he only has one year left on his contract, that's right we have just GIVEN you a 21 year old left back who has played for his country already. Not sold him but given him to you, Liverpool you never fail to be more stupid than your last move.

For Gala, Insua is going to be a very good attacking left back, he makes mistakes right now but he is young, in 3 years time I imagine he will be worth a lot of money, and us Liverpool fans can sit here and kick ourselfs.

Now, when can we have Turan? :D

Bizim icin iyi olmadi. Nedeni biliyomusun? Kontratinda sadece bir senesi kaldi. Evet dogru duydun, biz size 21 yasinda, daha simdiden kendi milli takiminda oynayan bir oyuncu verdik. Satmadik, verdik. Liverpool, bu son yaptigindan daha fazla hic aptal olmadin.

Galatasaray icin ise, Insua cok iyi bindirmeci bek olucak. Hatalar yapabiliyo simdilik, fakat daha cok genc ve 3 sene icerisinde cok buyuk para edicek. Biz Liverpool taraftarida oturup kendimizi tekmeleriz.

Simdi, Arda'yi ne zaman alabiliriz :D

Demis arkadas.

Arkadaşlar bu Lucas'ın kariyeri nasıl çözemedim :o gremio da 3 maç oynamış,liverpool a gitmiş :p

Ledesma Sarp´in tirnagi olamaz :) Sarp Ledesma´yi döver

mustafa-sarp.jpg
1974-galatasaray-3-0-besiktas-mustafa-sarp-3312.jpg

O bir Reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt