Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

128330708459492.jpg

Ben Teknik Direktör olsam Varya Takımı Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Yaparım.

bu takımı babamda şampiyonlar ligi şampiyonu yapar :D:D:D:D

Prekazi-Jovanoviç olayı haberdeki gibi ise Partizan nasıl bu kadar kolay bırakıyor madem iyi adam,kaç paradırki kulüpten alacağı,hem bedava olsa alıp 10. yabancı olarak tutulur ya da kiraya verilirdi,düşünülmüş de başkası tercih edilmişse bile.Ayrıntıları bilmeden ahkam kesmek yanlış olur.

Ya adam kazmanin teki ya, partizanda bile sans bulamiyormus, yedekmis.

25 yasinda.

Birde Prekazi yanlis hatirlamiyorsam "Ledesmayi biliyorum, cok iyi oyuncu ama bizim partizanda bir cocuk var, Polata önerdim zaten, cd'leri verdim, 5-6 Ledesma eder" demisti, yani bilmiyorum daha ne olsun.

renktaşlar bişe söliymmi eğer 3. transferi yapacaksak 3-4 saate kadar istanbula gelir cunku evraklar saglık kontrolu falan var görduk bugun insua ve misi ne kadar uzun sürdü acıklanması o yuzden 17.00ye yetişmez..eğer adam aldıysak her an gelebilir oglenı bulursa bilin ki yabancı transferi yokkk

Evrakları mail gelir, zaman konusunda rahat olun. İmzayı atmış bile olabilir.

Üzüldüm harbi Jovanoviç'e..

Ne umutlarla geldi,nasıl döndü,hayatının dönüm noktası bile olabilir..

bu topicte yönetimi her fırsatta yererek kimsenin moralini bozmaya hakkın yok.. bunun için topic'ler var, üzülüyorsan oraya yazıp tepkini belirtebilirsin.

bana inanmiyorsan zaten moralin bozulmaz

ya dediklerim mantigina yatiyor fakat inanmak istemiyorsun

yada dediklerimin degeri yoktur kaale almazsin bu kadar basit arkadasim

durup dururken sallamadigimi ispat edeyimmi sana yoksa senmi onceki sayfaya bakarsin?

o kismi yalan olsa bile buraya geldikleri ve geri gittikleri dogru olduguna gore bir enteresanlik var

aklinizi kullanin arkadasim

garsonmu aliyorsun eline yuzune mi bakacaksin?

ortada bir sey olmasa adam gelirmi buraya yahu

cok komik yaaaa

misimiovic geldimi buraya?

kara kasina kara gozunemi baksinlar diye gelmis?

Tatile geldi zannediyorlar prekaziyi.

128330708459492.jpg

Ben Teknik Direktör olsam Varya Takımı Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Yaparım.

Atınca mangalda kül bırakmadın maşallah.

renktaşlar bişe söliymmi eğer 3. transferi yapacaksak 3-4 saate kadar istanbula gelir cunku evraklar saglık kontrolu falan var görduk bugun insua ve misi ne kadar uzun sürdü acıklanması o yuzden 17.00ye yetişmez..eğer adam aldıysak her an gelebilir oglenı bulursa bilin ki yabancı transferi yokkk

aynisini yazicaktim

ntvspor dünkü gece gibi kamp kurmus mu havaalaninda, kurmamissa gelisini takip edemeyiz.

Prekazi iyi niyetini gösterip kulübe yardım etmek istemiş. Bizimkiler başta kabul etmişler, tutup getirmiş çocuğu İstanbul'a Prekazi ama bizimkiler son anda vazgeçmişler. Rijkaard'da beğenmiş işte, alıverin. Madem istemiyordunuz Jovanovic'i, neden getirtdiniz İstanbul'a ? Adam sözleşmesini feshetmiş kulübüyle bide.

Galatasaray prekazinin yardimina muhtac bir kulup degil. ustelik Prekazi babasinin hayrina yapmiyor ya bunu. biraksin yardim ayaklarini. Herkes kendi menfaatini dusunur.

Ya adam kazmanin teki ya, partizanda bile sans bulamiyormus, yedekmis.

25 yasinda.

Birde Prekazi yanlis hatirlamiyorsam "Ledesmayi biliyorum, cok iyi oyuncu ama bizim partizanda bir cocuk var, Polata önerdim zaten, cd'leri verdim, 5-6 Ledesma eder" demisti, yani bilmiyorum daha ne olsun.

Jovanovic bir defans oyuncusu, nasil Ledesmay'lan kiyaslaniyormus ?

Ben transferi kapattığımızı düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt