Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

Vallaha mı..:) Varm ı şöyle sert baktığı bi foto ??

article-0-0114E06400000578-540_468x411.jpg

galatasaray-umbruch-514.jpg

eskiden futbolcuyu getirip imzami attiriliyormus daha once gorusmeden

vaya anasini burada herkes ileri kafali da prekazi geri kafaliymis

klubun istemedigi adami yakisikli oldugunu gorsunler diye getirmis istanbula:)

yahu hangi devirde yasiyorsunuz

adamlar klupten sinyal almadan topluca ucaga binip burayami geldi

ben haber kesin dogrudur demiyorum ama simdiye kadar gorduklerim duyduklarim haberin dogru olma ihtimalinin cok yuksek oldugunu soyluyor.

her neyse uzamasin daha fazla inanan inanir inanmayan inanmaz

cogunuz prekazinin kim oldugunu pek kavramamis oldugunuz bir gercek. belki de yas itibariyle size birsey ifade etmiyordur bilemiyorum.

Sanki Prekazi'nin 32 yıllık arkadaşısın abi.

Neyse uzatmayalım da ben bile hiç beklemediğim adamlardan neler gördüm. Ben kimseye güvenemem.

Ben Prekazi'ye kötü birşey de demiyorum. Sadece bizimkiler geçiştirmek için bakarız demiş olabilirler.O da ciddiye alıp kendi kafasına göre getirmiş olabilir.

Çünkü resmi site yalanladı. Sebebi ne olabilir bunu da anlamıyorum. Yalanladılar yarın çıkıp belki de sözleşme imzalayacaklar.

Serdar kardesim, bende her insan gibi Prekazinin parayi sevdigine eminim.

ben komisyon almayacak demiyorumki

alsin da zaten ne var ki

yigit sardan GS a 2 milyon dolar fatura keser agzinizi acmazsiniz ama prekazi 3 bin dolar kazanacak o mu batar

prensiplerimiz farkli demekki

tam bir Adnan Polat Adnan Sezgin genleri tasiyor bu haber dogru ise

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 12 Saat !

Enoh - Annan - Lucas (kiralık) - Diarra bunlardan cogu kesın var lıstede ben diarrra beklıyorumm

İyi de olay prekazi olayı değil ki neden prekazi sevenler ve sevmeyenler diye olay cıkarıyosunuz...Burada yönetimi prekaziye yamuk yaptı diyenler ve haber yalan diyenler var..Bende haber yalan dienlerdenim..PRekazi ile bir alakası yok bu işin..

prekazi para için branislavı galatasaraya kakalamaya çalışıyor diyenler var bu forumda ben onlara seslendim.

Nedense bir Jenas düşüncem bulunuyor..

Artık yatıyorum beyler, sorunuz olursa formspring hesabım; Mehmet YAVUZ (techroot) | Formspring (Reklamın iyisi kötüsü olmaz :D) Yarın cevaplarım ama isim sormayın saçma cevaplar gelir.

Sweet dreams heydee :) Arada wc ye kalktığımda telefondan girerim sorularınızı cevaplarım.

hade aeo iyi günler mesai bitimi uyanınca ne görecem acaba !!

Artık yatıyorum beyler, sorunuz olursa formspring hesabım; Mehmet YAVUZ (techroot) | Formspring (Reklamın iyisi kötüsü olmaz :D) Yarın cevaplarım ama isim sormayın saçma cevaplar gelir.

Sweet dreams heydee :) Arada wc ye kalktığımda telefondan girerim sorularınızı cevaplarım.

dur yatma mehmet kardesim sana rep verecegim bak yatmasen eger :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt