Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 11 Saat !

seedorf - ambrossini - pirlo - gattuso

bunlar yaslanmadimi artik :D

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 12 Saat !

bana hiç samimi gelmedi. ufaak bir bilgi için ağzının içine bakılmasını bazı insanlar sever.

birşey biliyorda olabilir, ama yaşı küçük benim biliğim admistrator dediğin kişinin. o yaşta bir insan o istihbaratı alacak çevrye, itibara sahip değildir, ya onu birisi kafalamıştır, yada o bizi kafalamaya çalışıyor.

yaşı çok küçük değil 18 19 yaşlarında.Bu sitede tek adminde o değil.Diğer adminden bilgi almış olabilir bilemiyorum ama ben güveniyorum...

Elanoyla takas yoluna gidilmiş olur inşallah yeni gelecek oyuncuda 3,5 milyonluk yedeğimizden kurtuluruz böylece.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 12 Saat !

bana hiç samimi gelmedi. ufaak bir bilgi için ağzının içine bakılmasını bazı insanlar sever.

birşey biliyorda olabilir, ama yaşı küçük benim biliğim admistrator dediğin kişinin. o yaşta bir insan o istihbaratı alacak çevrye, itibara sahip değildir, ya onu birisi kafalamıştır, yada o bizi kafalamaya çalışıyor.

Bak bu dediğin doğru olabilir işte o yaşta birinin o çevreye sahip olması bencede zor.,

Bu arada senden iyi dedektif olur.

lucas-annan-baptista-ladesma-cheyrou-jenas-gattuso-flamini-....... bunlar gelebilecek kişilerdir heralde daha ekleyebilen varsa yazsın...

lucas-annan-baptista-ladesma-cheyrou-jenas-gattuso-flamini-....... bunlar gelebilecek kişilerdir heralde daha ekleyebilen varsa yazsın...

ledesma'yı kafadan sil bi kere. gattuso'da out burdan bakınca. lucas, jenas çok zor, elde kaldı annan, baptista, flamini(nispeten azcık zor), cheyrou(çok mantıklı ama bilgim yok sözleşme uzatmış olabilir)

sinci 1 transfer garanti deniliyor, belki 2 olabilir :D

kaynak?

--> scout gs den rifki abi mi o söylemis, ayriyetten bu forumun adminler.

Insallah adami yerinden oynatcak biri gelir :D isyerinde söyle güzelce hava atcak sekilde :D

bugun almanlara misimovic bize geldi dedim, adamlar firildak gibi oldu :D yarinda sneijder gelse ahahaha

ledesma'yı kafadan sil bi kere. gattuso'da out burdan bakınca. lucas, jenas çok zor, elde kaldı annan, baptista, flamini(nispeten azcık zor), cheyrou(çok mantıklı ama bilgim yok sözleşme uzatmış olabilir)

ladesmayı neden sildin bu bir.Gattuso ordan bakınca nasıl out bu iki:D lucas adminlerin verdigi isimlerdendi liverpoolla olası bir arda anlaşması lucasın bize geleceğini işaret eder bu üç...

Arkadaşlar bilmem katılırmısınız ledesma rosicky gelse şu ankinden düşük bir hücumö gücümüz olurdu ama defansımız mükemmel olurdu rosicky arda ledesma cana bunlar hep defansa yardım eden isimler özellikle rodicky çok top çalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt