Yunus Emre Kılınç
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2010
- 5.707
- 0
- 1.171
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 11 Saat !
aaaaaaaaa cheyrou noldu ya ?
aaaaaaaaa cheyrou noldu ya ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana hiç samimi gelmedi. ufaak bir bilgi için ağzının içine bakılmasını bazı insanlar sever.
birşey biliyorda olabilir, ama yaşı küçük benim biliğim admistrator dediğin kişinin. o yaşta bir insan o istihbaratı alacak çevrye, itibara sahip değildir, ya onu birisi kafalamıştır, yada o bizi kafalamaya çalışıyor.
bana hiç samimi gelmedi. ufaak bir bilgi için ağzının içine bakılmasını bazı insanlar sever.
birşey biliyorda olabilir, ama yaşı küçük benim biliğim admistrator dediğin kişinin. o yaşta bir insan o istihbaratı alacak çevrye, itibara sahip değildir, ya onu birisi kafalamıştır, yada o bizi kafalamaya çalışıyor.
seedorf - ambrossini - pirlo - gattuso
bunlar yaslanmadimi artik![]()
Ladesmanın sözleşme uzattığı halde gelebilme olasılığı varmıki?
lucas-annan-baptista-ladesma-cheyrou-jenas-gattuso-flamini-....... bunlar gelebilecek kişilerdir heralde daha ekleyebilen varsa yazsın...
ah ah ledesma rosicky olacaktiis yerini yakardim
![]()
lucas-annan-baptista-ladesma-cheyrou-jenas-gattuso-flamini-....... bunlar gelebilecek kişilerdir heralde daha ekleyebilen varsa yazsın...
ledesma'yı kafadan sil bi kere. gattuso'da out burdan bakınca. lucas, jenas çok zor, elde kaldı annan, baptista, flamini(nispeten azcık zor), cheyrou(çok mantıklı ama bilgim yok sözleşme uzatmış olabilir)
:lol:şöyle söyleyeyim, var ama yok![]()