Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 10 Saat !

3. transfer olacak mı beyler bi duyumunuz var mı?

Transfer bitti. Zaten dün yönetimde pek hareketlilik yokmuş, Misimovic'i yemeğe falan götürmüşler. Bitirmişler sanırım transferi.

Inmesine az kaldi....

adnan.png

kaleci olmasın eğer biri geliceksee

Benim düşüncem, kendi evimizdeki maçlarda Elano ile Misimovic yan yana oynarız. Diğer maçlarda ise, Ayhan-Cana-Misimovic ya da Ayhan'ın yerine Sarp olur. Barış artık formaya hasret kalır.

Abi en azından Prekazinin önerdiği adamı alsaydık

Annanı alsaydık iyi olacaktı:(

Evet çok iyi olurdu, ama zaten kontenjan sorunumuz olduğu için de vazgeçilmiş olabilir. Annan'ın kulübü yeni bir orta saha da kiralamıştı hem, gelebileceğini düşünüyordum, olmadı. Bakarsınız bir türk gelir, daha mantıklı. Gerçi sanmıyorum artık.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 6 Saat !

1,5 saattir foruma giremedim ya hata veriyordu bir gelişme var mı ?

Şu an zaten ilk 11'de 6 yabancı var. Nasıl olacak bilemiyorum. Yerli transfer tek tercih gibi duruyor.

Çok geç kalmadan açıklarlar 3. transferimizi :)

Evet çok iyi olurdu, ama zaten kontenjan sorunumuz olduğu için de vazgeçilmiş olabilir. Annan'ın kulübü yeni bir orta saha da kiralamıştı hem, gelebileceğini düşünüyordum, olmadı. Bakarsınız bir türk gelir, daha mantıklı. Gerçi sanmıyorum artık.

Herkes dolduruyo ya nolcak abi zaten Pino müzmin sakat

bugün 5 e kalmadan bi transfer daha bence kesin olcak

gunaydin renktaslar. insua ve misimovic cok iyi oldu be. gercekten ust duzey transferler. cok sukur hakan balta'dan kurtulduk. o bizi daha cok yakardi bu sezon. insua insallah seneler boyu vazgecilmez sol bekimiz olur

Çok geç kalmadan açıklarlar 3. transferimizi :)

Sanmıyorum. İnşallah olur tabii, ancak yönetimde herhangi bir hareketlilik yokmuş. Gayet rahatlarmış, hatta Misimovic'i yemeğe falan götürmüşler. Zaten Adnan Polat, Kewell dahil 5 yabancı transfer sözünü yerine getirdi. Belki bir yerli gelir, bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt