Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 6 Saat !

Hala gelmedi mi yeni transferimiz :D Az kaldı az beyler sabredin.

sercan, selcuk inan, kaleci onur gelsin transfer sezonunu kapatalim :p

Sanmıyorum. İnşallah olur tabii, ancak yönetimde herhangi bir hareketlilik yokmuş. Gayet rahatlarmış, hatta Misimovic'i yemeğe falan götürmüşler. Zaten Adnan Polat, Kewell dahil 5 yabancı transfer sözünü yerine getirdi. Belki bir yerli gelir, bakalım.

4 oldu yabancı futbolcu Kewellı neden sayıyosun?

Attila Altun bir sürü şey yazmış ben pek bilmiyorum ama geçmiş mesajlarında;Yerli orta saha ve yabanci kaleci gelecek. Kameni kesin ve Yasin pehlivan veya Murat ceylan. Son dakika hem kameni ve Annan'da gelebilir. Elano kesin satildi. bunu yazmış . Scoutgs de nöbeti bırakmayın bugün de birşeyler olacak dedi . Avrupa'da transfer alımı kapanmadı mı . Elano brezilyaya kiralanabilir mi acaba

Twitter / Suchen

05mert @ftw1905 selamlar mustAfa abi..son transfer geliyooor...türk geliyooor..saygılar abim.

böyle demiş ne kadar doğru acaba ?

valla benim işteğim annan ve bigenç forvet ama bi kişi daha alıp kapatırlar gibime geliyo

Transfer dönemi biterken haberler de resmen havada uçuşuyor.

Misimovic 1.5 saat sonra İstanbul'a inecek.

Twitter'dan kendisi paylaştığı için Insua'yı da yazmakta artık sakınca kalmadı. Liverpool'un genç solbeki kiralık olarak G.Saray'a geliyor...

Günlerdir adı dolaşan bir isim daha gelecek. (Muhtemelen bu sene bol bol Boşnak böreği yeriz)

Hücuma dönük bir oyuncu. Bileklerine müthiş hakim. Ancak biraz 70'li yılların topçusu. Ağır... Ben artık çıkıyorum. Yarın öğleden sonra devam ederiz

petitinyeri.blogspot.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt