Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 6 Saat !

Elano'yu siz beğenmemeye devam edin..

Bu sene Elano'nun Brezilya'da oynadığı sistemin ve dizilişin aynısını oynayacağız.

-----------------Ufuk-------------------

-Sabri-------Neill-------Balta-----Insua

-------------Cana----Ayhan-------------

----Elano---------Misi---------Arda-----

-------------Baros-----------------------

%100 bu sistem oynanacak.

Brezilya'nın oynadığının aynısı. Sistem de oyuncu tipi de..

- Hücumcu bekler (Sabri,Insua - Maicon,Bastos)

- Oyun kurabilen stoperler (Neill,Balta - Juan,Lucio)

- Merkezde şutör ve pasör 10 numara (Kaka-Misi)

- Sol ve sağ iç de golcü orta sahalar (Arda/Robinho - Elano)

- İlerde topla süratli, adam eksiltebilen, bitirici forvet (Luis Fabiano-Baros)

Bu sistemin değişmez adamı olacak Elano.

Top rakipdeyken 4-4-1-1 gibi dizilmek lazım. Elano ve Arda'nın ortaya gömülmesi lazım..

Güzel olacak.. Buna inanıyorum..

PREKAZİ "POLAT, ÇAĞIRDI GELİN DEDİ JOVANOVİÇ'İ BONSERVİSİ ELİNDE GETİRDİM. TELEFONLARIMA BİLE ÇIKMADI.. "

Galatasaray’ın unutulmaz yıldızlarından Cevad Prekazi önceki gün İstanbul’a getirdiği Sırp orta saha oyuncusu Branislav Jovanovic’i transfer etmeyen sarı-kırmızılılara tepki gösterdi. Prekazi, Başkan Adnan Polat’ın isteği üzerine 25 yaşındaki futbolcuyu getirdiğini belirterek, “Başkan önceleri samimiydi ve ‘Eskişehir maçından sonra gelin’ diyordu. Ama İstanbul’da telefonumuza bakmadı” diyerek Adnan Sezgin'e karşı da öfke ve kırgınlığını ortaya koydu..

Florya’da yapılan görüşmede Adnan Sezgin’in kendilerine olumsuz yaklaştığını da kaydeden Prekazi, “Jovanovic’e kulübünden ayrılırken alacaklarına karşılık bonservisini verdiler. Rijkaard da kasetlerini izlemiş ve beğenmişti. Ama nedense İstanbul’da şartlar değişti. Şimdi Galatasaray’a gelmek için kulübünden ayrılan ve açıkta kalan bir oyuncu var. Bir daha Galatasaray’dan ne bir yönetici ne de bir sorumlu beni aramasın. Çok kırıldım. Ben menajer değilim. Sadece eski kulübüme yardımcı olmak istedim” ifadelerini kullandı.

--------------------

prekazi böyle bir açıklama gerçekten yaptıysa son dakika başka bir orta alan oyuncusuna yönelmiş olabilirler.....

Yuhh ya şu Yönetimin yaptığı şeye bak.Herkesi birbirilerine küstürüyorlar.TAKIMINA CAMİASINA FUTBOLCUSUNA SAHİP ÇIKMAYAN YÖNETİM İSTEMİYORUZ.ADNAN POLAT VE EKİBİ İSTİFA!!!

Pazartesi gecesi tv8'de Galatasaray'ın TFF'ye başvurduğu ve transferin 3 Eylül'e kadar uzatılacağı söylendi. 3 Eylül olmasa bile en az bu gece 12'ye kadar uzatılır diye tahmin ediyorum.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 5 Saat !

Metehan Reis buralarda mısın ?

Annan kesin diyordun son haberler olmadığı yönünde varmı gelişme . Transfer olacak mı :(

Vay anasını ya :D

Transfer sezonu bitsin artık..

beyler gelişme varmı?

bana transfer dönemini kapattık gibi geliyor

PREKAZİ "POLAT, ÇAĞIRDI GELİN DEDİ JOVANOVİÇ'İ BONSERVİSİ ELİNDE GETİRDİM. TELEFONLARIMA BİLE ÇIKMADI.. "

Galatasaray’ın unutulmaz yıldızlarından Cevad Prekazi önceki gün İstanbul’a getirdiği Sırp orta saha oyuncusu Branislav Jovanovic’i transfer etmeyen sarı-kırmızılılara tepki gösterdi. Prekazi, Başkan Adnan Polat’ın isteği üzerine 25 yaşındaki futbolcuyu getirdiğini belirterek, “Başkan önceleri samimiydi ve ‘Eskişehir maçından sonra gelin’ diyordu. Ama İstanbul’da telefonumuza bakmadı” diyerek Adnan Sezgin'e karşı da öfke ve kırgınlığını ortaya koydu..

Florya’da yapılan görüşmede Adnan Sezgin’in kendilerine olumsuz yaklaştığını da kaydeden Prekazi, “Jovanovic’e kulübünden ayrılırken alacaklarına karşılık bonservisini verdiler. Rijkaard da kasetlerini izlemiş ve beğenmişti. Ama nedense İstanbul’da şartlar değişti. Şimdi Galatasaray’a gelmek için kulübünden ayrılan ve açıkta kalan bir oyuncu var. Bir daha Galatasaray’dan ne bir yönetici ne de bir sorumlu beni aramasın. Çok kırıldım. Ben menajer değilim. Sadece eski kulübüme yardımcı olmak istedim” ifadelerini kullandı.

--------------------

prekazi böyle bir açıklama gerçekten yaptıysa son dakika başka bir orta alan oyuncusuna yönelmiş olabilirler.....

Prekazı oyle bır acıklama yapmaz

Annan yada Emena gelir inşallah.

şu football manager 2010 a koptum gözümden yaş geldi gülmekten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt