Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 3 Saat !

Orta sahaya transfer yapilmayacaksa Jovanovic yollanmazdi. Prekazi kendi kafasina göre gelmedi ya. Son saniyeye kadar bekleyecegim. Jovanovic´in yollanmasi bana mantikli gelmiyor. Demek ki daha iyi bir secenek var ki Jovanovic´i yolluyorlar. Baska aciklamasi var mi bunun?

benimde kafamı bu kurcalıyor. hatta en son ihtimal jovanovici alıcaz bence

dünden beri yabancı transferinin bittiğini söylüyorum ama kulüb fırsat kolluyor.

Jenas gibi - hocası bizden kiralık olarak gidebilir demiş -

leiva gibi - yerine meireles gelmiş ve kiralık gidebilirmiş -

baptista gibi - boriello filan alındı,takımdan yollanmak istiyor -

isimleri fırsat kolluyor,beleşe konarsa niye yapmasın ki ? :D

Jovanovic kendi alacaklarından vazgeçmiş gelmiş..Bari Abdullah Avcı nın takımına verseydiniz alıp :S

Box to box şart bu takıma hiç olmadı ön libero alsınlar şu takım mustafa-ayhan-barış üçlüsünden kurtulsun da

Yuh be arkadaşım hala Ayhan felan filan kurtulalım diyorsunuz. Bu sene Ayhan inanılmaz iyi oynuyor. B2B diye yırtınıyoruz hep, defans yapabilen orta saha diye hep söyleniyoruz ama Ayhan şuan bu görevi çok iyi bir şekilde yapıyor.

jenas epl dışına çıkmaz. joe cole gibi.

dünden beri yabancı transferinin bittiğini söylüyorum ama kulüb fırsat kolluyor.

Tutarlarsa öpecekler he :D

Zor bilader bu saatten sonra..

Ya istemem Baptista falan. Bütün gelenler için sevincim heba olur. Ulan zaten kontenjan sorunu var, bir de alakasız mevkiiye adam mı alıyoruz?

Jovanovic Partizan'dan bonservisi almış Galatasaray'a gelmek için ama bizimkiler son dakika golü atarak almayacağız demişler.Bu da Belgrad'a gitmiş...

o zaman transfer yapmazsak fena söverim hem adamı almıyosun hemde o mevkiye başka birini almıyosun bu ne lan

Transfer sezonunun başında Hamit-Halil'i alacaktık. Şimdi ne 6 yabancı hesabı yapardık ne sağ kanat ne box to box ne de yedek forvet sıkıntısı kalırdı.

Yuh be arkadaşım hala Ayhan felan filan kurtulalım diyorsunuz. Bu sene Ayhan inanılmaz iyi oynuyor. B2B diye yırtınıyoruz hep, defans yapabilen orta saha diye hep söyleniyoruz ama Ayhan şuan bu görevi çok iyi bir şekilde yapıyor.

Geçen sezon da Mustafa Sarp böyle başlamıştı sonra nolduğunu herkes biliyo

İlk ikisinden biri olursa süper olur. Hemde benim tezim gerçekleşmiş olur. Son gün İngiltere'den oyuncu gelir demiştim. Kadro sayısı 25'e düşeceği için. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt